Get a room.

Nu drar jag till Oskars stuga. Kommer hem på torsdag.

Once.

RELIGIONEN ÄR INLÄMNAD. Inte för att jag kommer få bra betyg på den men det är inlämnad!!!!!! Äntligen liksom. Jag har även hunnit baka tills vi åker till Oskars stuga. Världens godaste chokladmuffins med nutella, m-m-m. Synd att man inte kan baka jämt, jag tycker sånt är askul. Nu måste jag bara packa sen ikväll är det hem till Matilda som gäller. Funderar på att ta med mig min kamera då, får se hur jag gör. Sen kom jag på att jag måste ladda min ipod, både batterierna och med ny musik.

(F) (U) (C) (K)

Åh jävla religionsskit! Jag skulle behöva en fet jävla godispåse just nu eftersom jag lär ju sitta med den här skiten ett tag. Fyfan vad jag ahtar mig själv just nu! Varför har jag inte tagit vara på tiden????!!!? Aja, jag får väl skylla mig själv!

Jag har fått en anonym kommentar på mitt förra inlägg om att det var orutti (orutinerat) av lärarna att göra så att eleverna är taggade på att gå ut. Jag håller inte med där. det här var ändå lite vad jag behövde. Det är väl bara bra att ha något att se fram emot. Det gör en ju mer motiverad om man har något som väntar efter studenten än om man inte vet vad man ska göra sen? Det blir lite mer som att man vet vad man kämpar för. Det är iallafall vad jag tycker. Nu ska jag återvända till min religionsuppgift. *poff*

I loved you first.

Jag är sjuk trött och frusen just nu. Bara en lektion kvar ,sen ska jag till simhallen. (ovanligt?) I morse hade vi faktiskt en sjukt intressant temaförmiddag. Vart jätte inspirerad och är sjukt taggad på att gå ut gymnasiet dirr men det är ett tag kvar. Ikväll blir det religion för hela slanten.

I wont be around for the good times.



Ett stycke klappmongo som är extremt dålig på att uppdatera. Sorry för det. (igen!?) Just nu mår jag bajs. Det bara är så, så satans jävla svag. Mer än så får ni inte. Good night.

Bang bang.



Ursäkta den dåliga uppdateringen idag. Jag har nu på kvällen pluggat religion och bakat semlor. Det blev alltså ingen träning idag men vafan, orka träna på fettisdagen hehe. Jag har iallafall tillbringat några timmar med att titta på solresor för i sommar. Först försökte jag tagga upp mamma och pappa på att vi skulle till Kuba. Det gick bra i början och så hittade jag ett ganska nice hotell till ett helt okej pris men sen visade det sig att pappa har konferans i Berlin den 21-24 juni. Det betyder att vi skulle behöva ha våran semester efter det vilket minskar mina chanser ytterligare att få ett bra sommarjobb. Just nu lutar det mer åt att jag och mamma åker till Grekland veckan efter att skolan har slutat istället men vi ser väl vad det blir. Nu ska jag sova. Puss!

Alla vill till himlen men få vill ju dö.

Sent första inlägg men bättre sent än aldrig, right? Just nu har jag religion och jag orkar verkligen inte. Jag måste fan ta tag i mig själv. Den här uppgiften ska in på fredag. Aja, jag gör den senare............. I morse var det iallafall idrott, bolllekar. Det var rätt kul men ändå jobbigt. Sen sög vårat lag på den första leken, tror de andra vann med typ 10-1. Huvudsaken är väl att man har kul, eller? Ikväll funderar jag på om jag ska på bodypump och aerobic dance. Får se hur det blir med det, jag skulle lika gärna kunna stanna hemma och baka semlor, hehe.

Just like my shadow.

Haha Oskar har kommenterat för ett tag sen om att mina rubriker inte stämmer med texten och det är sant. Jag tar första, bästa låt som kommer upp i mitt huvud. Har jag inte skrivit den titeln förut så blr det den som rubrik, annars letar jag vidare och försöker hitta en mening att skriva. I värsta fall försöker jag komma på en ny låt. Jag vill helst ha rubrikerna på engelska men där är problemet att jag är sämst på att stava på engelska. Det finns rader ur låtar som jag inte skriver just bara därför. Man kan ju liksom inte ha en felstavad rubrik, eller hur?

Jag har en Elle i min väska.

Nu är jag tillbaka hemma efter dagens träning. Eller jag kom hem vid nio men sen kollade jag på CSI NY med mamma innan jag gick ner och duschade. Nu ligger jag i sängen framför datorn. Det blev alltså först aerobic dance vilket var sjukt svårt men grymt roligt. Det lär jag och Sofia göra om. Efter det hade jag tänkte gå på pump men jag kände att tre pumppass på tre dagar skulle bli för mycket så det blev lite mage och biceps i gymmet istället. Fast mest blev det streching, hehe. Nu är också resan till och från Arlanda bokad när vi ska tll Tyskland. Vi har till och med bokat restandfly, skönt att få det gjort!

Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Vi hade ingen franska idag, yeeeey! Så nu sitter jag hemma och väntar på att top model ska börja vilket är om en halv timme. Efter det blir det middag och sen iksu. Jag såg nyss reklamen för Linda Rosings program. Hur kan man tro att man ska hitta kärleken via ett tv-program? Btw, jag blir jätte sugen på vindruvor nu.

You didn't have to go.



Fan vad tråkigt det var med metorskap. Finns typ inget att göra. Jag har redan kollat facebook, alla bloggar, min mail osv. Finns liksom inte mer att göra. Oskar är nörd och pratar bara med Daniel om BF och andra töntiga datorspel. Haha, han såg vad jag skrev nyss så jag fick lite slag. Igår när jag precis höll på att somna fick jag värsta snilleblixten om en sak jag skulle skriva på bloggen, tror ni inte jag har glömt det idag eller? Lite drygt iallafall så istället får ni ett meningslöst inlägg men ni fick iallafall en bild.

Monday.

I morse hade vi Ghanapresentation i aulan. Det var dem som var där i år som berättade om resan. Man blev så äckligt taggad kan jag ju lova. Sen har Sanna kommit hem från Tyskland så nu är jag äckligt taggad på tyskresan!! Åh, så jävla guld!!! Just nu är det metorsamtal som gäller vilket betyder att vi inte gör någonting. Jag fick ett konstigt mail från Nora som jag inte förstår men vi ser väl om jag ska prata med henne idag eller inte. Ikväll blir det iallafall aerobics och bodypump tror jag. Är rätt taggad men lite lätt nervös ändå...

Feel the rain.

Om man skriver inlägg hela tiden en hel dag, hamnar man på listan "mest aktiva" då? Jag bara undrar liksom, vad som krävs. Om man bara kan kötta inlägg liksom eller om man ska kommentera osv. Nog filosoferat om det. Jag är rätt trött nu, ska väl sova men jag har sovmorgon imorgon så det är inte ett måste. Det är dock väldigt synd om min pappa, han ska in tll jobbet om sisådär en, två timmar. Han är jour idag och dem skulle skicka ner någon från Skellefteå som han måste in och kolla på. Dessutom sög dem på transporten så det skulle ta lite extra tid. Men det är ju sånt som ingår i jobbet liksom så det är väl smällar man får ta. Jag tror det var det sista för idag. God natt och vi titta gärna förbi imorgon. ;)

I'm singing in the rain.



Den här var ganska fail. Det var innan jag lyfte glaset ut genom fönstret. Iallafall, jag har precis räknat en massa matte. Pappa har hjälpt mig och det är jättekul att på hjälp av honom för han tycker det jag håller på med är jätteroligt. Det fick jag vet idag, hallå, jag har behövt hjälp hur länge som helst?! Nä men det känns bra att jag vet det nu så kan han hjälpa mig att plugga senare.

Annars var det ganska kul idag när jag körde bil. Jag och mamma körde ut till Holmsund och sen tillbaka via Obbola. Det sprang en katt över vägen och då kom jag och tänka på katter och sa till mamma:

- Det är ändå dumt, nu kan ju inte jag skaffa katt eftersom jag är tillsammans med Oskar.
- Joo, men det löser sig kanske.

Haha, härligt kommentar liksom. Jag vet att man inte kan förutse vad som kommer hända. Det är möjligt att vi gör slut osv. men ändå, sjukt uppmuntrande kommentar. Tur för mamma att jag var på bra humör och bara skrattade åt henne. Jag sa något i stil med "åh, tack vad uppmuntrande" då sa tänkte hon lite en stund och sa istället "men du kanske klarar dig utan katt". Haha hon är ganska söt ibland.

As you walked away.

Oj, vad många som besökt min blogg idag. Fan vad roligt liksom att det finns folk som läser det jag skriver, fortsätt med det så kanske jag börjar skriva lite vettigare saker, vem vet? Nu har jag kommit hem från iksu iallafall. Först blev det som sagt bodypump. Det var rätt tungt idag eftersom jag körde igår också men det gick bra. Sedan blev det bubbelpool och lite bastu. Skönt men nu är jag trött och vill bara ha mat men det dröjer lite till. Det blir köttbiffar med rostade rotfrukter vilket är typ det godaste som finns! Ska gå och se hur det går...

Were would you run?

Jag har komit på en sak. Jag gillar inte vårt hus. Det är så konstigt byggt och svårt att hitta bra förvaringslösningar i, speciellt i hallen. Ni som inte varit hemma hos mig, ni ska se våran hall, Helt sjukt fult och stökigt. Den hade varit jättefin och det inte hade varit saker överallt eller om det fanns några "cleana" förvaringsmöjligheter där men tyvärr. Det ser förjävligt ut. En kompis till mig har till och med sagt att hela vårt hus är fint, förutom hallen. Kul att han sa det bara rakt ut. Nu ska jag ut och köra lite och handla, sen blir det IKSU med favorit-Elin.

All at once.



Här har ni utsikten från mammas och pappas arbetsrum genom ett vinglas. Jag håller på att försöka lära mig kameran lite bättre, det går väl sådär. Det blev ju inte världens bästa bilder men jag tyckte ändå om dem. Jag ska träna med Elin idag, det blir pump och sedan tänkte vi bubbla lite i bubbelpoolen. Det ska bli skönt. Annars är kvällen uppbokad med matte, matte och mera matte. Tyck synd om mig!

Just a little tip.

Ganska awesome att man kan få senaste nummret av veckorevyn gratis bara för att Blondinbella är med, klicka här.

I'm singing this song.

God morgon. Idag tog jag en rejäl sovmorgon. Egentligen är söndagar ganska nice, men får liksom göra ingenting. Det finns liksom inga riktiga måsten nu när jag inte har simskola på söndagkvällar. Fast idag har jag ett stort måste vilket är matte, wäää. Aja, det får bli senare........... Just nu leker jag med bloggdesignen igen, hehe. Har precis fixat så att man själv kan sätta igång ipod-spelaren, snällt va? Då slipper ni att den drar igång bara så där. Haha, nu ska jag fortsätta leka lite och se vad för dumt jag kan hitta på...

Gone.

Nu har Clara och Maria åkt hem. Det var en trevlig kväll med en massa prat, precis som det alltid är. Något som var ovanligt den här gången var att vi kunde ta bilen till Ica maxi för att köpa godis. Både jag och Maria ville till coop men vi gav med oss. Konstig tycker jag så här i efterhand, vi var ju två mot en? Aja, det blev iallafall godis därifrån och sedan har vi kollat lite på olika bloggar ås nu har jag fler att följa, taaaagga. Hehe egentligen är jag sjukt trött men av någon anledning vill jag inte sova men jag måste väl. Förlåt att det inte blivit några bilder idag men det får väl bli imorgon. Jag har ju faktiskt gjort om bloggen idag istället. :)

Jag är kär i en ängel.

Nu har jag fuskstädat mitt rum, haha. Clara och Maria kommer hit ikväll så vi ska väl göra det vanliga, sitta och prata i timmar. Det är det vi brukar göra, även om vi har en film på eller kollar på DH slutar det ändå med att ingen tittar och vi pratar mest. Idag körde jag ett längre pass på iksu, först bodypump (såklart) och sen en timmes mongo. (Crosstrainer, har inte fått in vanan än) Det var skönt att träna idag, jävligt skönt faktiskt och sen blev det rätt mycket promenader idag. Det är då jag mår som bäst, när jag får röra på mig. Synd bara att jag är så lat och även fast jag vet att jag mår bäst då så slutar det ändå ibland med att jag bara sitter hemma och gör ingenting. Det får jag sluta med!

Do you know?

Nu har jag lekt lite med bloggdesignen men jag är inte riktigt färdig än. Får se vad jag hittar på med den. ;) Iallafall, det blev en promenad ner på stan med pappa efter lunchen idag. Vi skulle gå på fotohörnan men det var stängt eftersom det är någon fotomässa i Göteborg som ägarna förmodligen är på. Pappa gick iallafall till Äpplet för att lyssna på jazz och jag gick till Clas Ohlsson och köpte hörlurar som jag kan träna med. Vill ju inte träna med mina wesc-hörlurar, känns rätt dumt liksom. Nu blir det iallafall bodypump och sedan crosstrainer. (Jag har lärt mig namnet på mongomaskinerna!!!)

What about it?

Då var jag hemma från simhallen. Idag hade vi bara sex barn och vi körde slut på dem. Det var nice, men man måste typ göra det riktigt jobbigt, annars tar dem inte i. Aja, idag ska jag träna med Sofia vid halv 4 sen ska jag träffa Clara och Maria ikväll. Innan det vet jag inte vad det blir. Jag skulle vilja gå ut och fotografera på ängarna men det blåser en massa ute. Jag kan ju bara tillägg eftersom Oskar inte sa att det framgick i det inlägget om kissie att jag var halvt oseriös. Jag låter typ gravallvarlig hehe. I och för sig har jag tagit bort henne från bloggkoll och hon är rätt störd men iallafall, inlägget får tas med en nypa salt.

A little more for little you.



Jag var busig, lite som idag. Fast idag var jag inte busig, mest bara på grymt bra humör. The hives bidrog starkt till det och jag har hittat en ny favoritlåt. Det var låttiteln som jag hade på förra inlägget, find yourself another girl. Provet idag gick ganska bra tror jag men jag ser väl när resultatet kommer. Skrev mycket iallafall. Snart ska jag hem till Oskar för att tillbringa min kväll där men först ska jag se klart top model.

Find yourself another girl.

Idag blev det en liten sovmorgon. Engentligen hade jag engelska nu på morgonen men jag har inte hunnit läsa ut boken. Då känns det inte värt att komma på lektionen idag utan jag läser färdigt den och kommer på måndag istället. Hur kan man tycka att vi ska läsa ut en bok till samma dag som vi har prov i naturkunskap? Visst, boken är enkel, 200 sidor typ, men det tar tid och den tid behövs för att plugga in naturkunskapen. Okej, jag läste inte i helgen så jag kan skylla mig själv men ändå. Jag gick iallafall inte på engelsklektionen. Nu ska jag iallafall ner till skolan och skriva mitt nk-prov. Sen är det tyska och det var min  dag i skolan. Jag lämnar nog datorn hemma så det blir ingen uppdatering under de närmaste timmarna. Men senare kanske, vem vet?

Mr. Saturday.

Idag blev det alltså spabehandling på bodyline med mamma. Det var mys, helkroppsmassage och ansiktsbehandling + brynplock, m-m-m säger jag bara. Efter det hämtade vi upp pappa hemma och sen åkte vi och åt middag på pizzeria ängen. Det var fetnice. Sen fick jag skjuts hem till min sjukling där jag satt och pluggade nk. Oskar hjälpte mig och jag lär inte bli smittad eftersom då hade jag blivit det redan i söndags. Aja, imorgon är det nk-prov, yeeey! Nä men det känns rätt chill. Jag ska nog sova typ nu.

Suck on that.

When a fox is in the bottle where the tweetle beetles battle with their paddles in a puddle on a noodle-eating poodle, this is what they call a tweetle beetle noodle poodle bottled paddled muddled duddled fuddled wuddled fox in socks, sir!

Försök säga det snabbt om du kan!

Falling apart.



jag orkar inte naturkunskap!!!!! Jag har prov imorgon och frågan är hur det kommer gå. Aja, mamma och pappa får hjälpa mig ikväll. Leker lite med photoshop istället, det är lite roligare. Lunchen idag intogs på Droskan, grönsakspannkaka. Det var rätt gott faktiskt. Förresten skrev jag igår att vi såg Die Welle på idun igår med tyskan? Det gjorde vi iallafall. Det är samma handling som i The wave men den är tysk och mycket nyare. Dessutom mer brutal men den var jävligt bra iallafall. Jag trodde att det skulle komma ett nytt avsnitt av 90210 igår men ack så fel jag hade. Det var lite synd eftersom jag hade sett fram emot det. Aja, ska fortsätta med nk:n eller kanske med ps?

Crazy.



Tyvärr är det inte jag som tagit denna grymma bild. Det var Oskar som tog den i lördags. Jävligt grymt ljus alltså. Förövrigt är han fortfarande sjuk och har varit det sen i söndags. Det var alltså ett tag sen jag träffade honom och jag är liksom van vid att träffa honom varje dag.

Idag efter skolan ska jag och mamma på spabehandling. Det ska bli jävligt skönt och sedan blir det middag på någon restaurang med pappsen också. Nu ska jag jobba lite med religionen.

Jag sätter ner foten.

Idag gjorde jag någoting bra. Jag satt och läste kissies blogg eftersom jag har den bloggen på bloggkoll. Men idag när jag läste den så insåg jag att hon är verkligen en dålig bloggare. Jag har i och för sig aldrig tyckt att hon var bra men nu har orkar jag inte med henne längre. Det är sånt här som hon viftar bort och säger att alla som inte tycker om henne är avundsjuka på henne osv. men den största anledningen till att jag inte gillar henne är att hon klankar ner på andra bloggare. Att de bloggare hon klankar ner på dessutom är större bloggare med fler läsare får en att undra, hur var det med avundsjukan? Sen också alla gånger då hon säger emot sig själv. Samtidigt är det jävligt bra jobbat att lyckas göra en så pass stor blogg men idag tog jag steget, jag plockade bort henne från bloggkoll. Från och med idag följer jag inte Alexandra "kissie" Nilssons liv.

Two-Timing touch and broken bones.


Helt störd bild men jävligt skön tycker jag. Det är lite så jag känner mig nu, allt bara händer runt omkring mig och jag står i mitten och är mongo och vet inte vad jag ska göra. Aja, jag har lunch nu kommer inte på något mer att skriva förutom om det ganska grymma vandrarhemet på arlanda. Dom har byggt det i ett jumbojetplan och det öppnade nu i januari. Funderar på om man ska ta och bo där när vi kommer från Tyskland men vi ser väl. Kolla in hemsidan här.

.. men då slösar vi bort våra liv.

Haha, det förra inlägget skulle vara det sista för dagen men sen hittade jag en jävligt rolig sak på Blondinbellas pojkvän Nils blogg. (Jag brukar inte läsa den men var extremt uttråkad. Vi skyller på att det är tisdag). Klippet är iallafall när han skulle testa sin "tysta" damsugare. Haha, så jävla skön.


Sånt där är slöseri med tid.




Här har ni mästerfotograferna från i lördags, synd bara att jag är trött, osmikade och sliten och Oskar har bakåtslick men det bju jag på. (Oskar med, ofrivilligt) Det var faktiskt riktigt roligt att gå ut och fota tillsammans med honom. Det måste abslout göras om, många gånger! För övrigt hatar jag tisdagar. Det är en av mina lediga dagar men det slutar oftast med att jag inte gör någonting. Inget plugg (fast jag måste) och ingen träning (eftersom vi gymmar på morgon men hallå, jag skulle kunna köra kondition?) Istället rinner bara tiden iväg utan att jag får något gjort. Jag måste ta tag i det här! Med dessa vackra bilder och ord ber jag att få tacka för dagen. På återseende imorgon, då har jag en lång skoldag....................... (nackskott)

That feels great.

Just det, jag kan passa på att berätta att jag fick reda på slutbetyg i de tre kurser som vi avslutade till jul. Kammade hem mvg i alla tre vilket inte satt helt fel.

Lets dance.

Nu när Håkan Hellström konsert har varit blir det the hives som är spelfavoriten. Målet är att kunna alla låtar till Umeå Open. Jag är less på det mesta just nu, bara så alla vet. Ser fram emot lov.....

Förresten, Tyskland är bokad! 22-29 april är det som gäller.

Until we bleed.



Nej, Kleerup är inte riktigt min grej, är det bara jag som tänker på toalettspöket i Harry Potter? Den där gnälliga tjejen som jag inte kan komma ihåg namnet på.

Det här är vad alla säger om dig.

Idag blev det lunch på Taj Mahal. Det är alltid helt okej mat där och idag var en av deras bättre dagar. Nu har jag naturkunskap vilket inte är så kul. Är inte taggad på prov på fredag, borde börja plugga snart. Oskar är sjuk idag och det suger. Igår var han astrött och gick och lasig jätte tidigt så vi misstänkte att han var sjuk. Det blv spya för hans del i natt, jag hoppas jag inte får detsamma. Eller att jag isåfall får det ikväll efter utvecklingssamtalet och träningen, hehe. Fan vad jag är oinspirerad nu och det börjar bli dax för en bild snart. Aja, på återseende.

Parkbänken är aldrig långt borta.

God morgon.
Då var det måndag igen men nu är det vecka åtta. Det betyder att det bara är två veckor kvar till sportlovet och då blir det förhoppningsvis massor med skidåkning, eller litegrann iallafall. Jag kanske ska skriva mer om Håkan Hellström men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det var grymt, lätt värt det men jag hade lite svårt att komma in i konsertstämningen men jag tror mest det var för att konserter är alltid bäst med Maria. Men som sagt, Håkan är grym och jag är lätt taggad på att se han igen om jag får chansen. Nu är det engelska för hela slanten.

En kyss innan du går.

Jag har kommit på en sak. I alla romantiska filmer, dramatiska serier osv. somnar kärleksparen tät ihopslingrade och det ser bekvämt och naturligt ut och båda somnar lyckligt leende (typ). Verkligheten är ju inte alls så. Sanningen är den att de nätter jag tillbringar med Oskar sover jag alltid dåligt. Kanske för att vi har 105 cm sängar men i natt till exempel när vi skulle sova höll Oskar om mig och det var ju jättemysigt i sådär fem minuter sen blev det obekvämt. Något som gjorde detta till ett riktigt problemet var att Oskar somnade på dessa fem minuter (han somnar alltid dirr) och där låg jag och kunde inte somna. Det slutade med att jag fick väcka honom för att kunna lägga mig på ett bättre sätt. Hur ofta händer det på film? Jag är nog helt enkelt självständig när jag sover och det är ju bra, eller?

Jag tar allting på lek.

Igår var det ju alla hjärtans dag. Eftersom det var lördag var jag tvungen att befinna mig på simhallen klockan 10. Innan det var jag tvungen att packa ihop träningskläder, badkläder och sovgrejer. Skulle till Oskar direkt efter. Iallafall, lilla Saga gav oss iallafall en liten hjärtask var med godis och det var inga skabbiga geléhjärtan från OK utan det var chokladpraliner från lindt. Jag cyklade iallafall hem till Oskar sen där jag tillbringade eftermiddagen. Det blev en fotograferingspromenad. Vädret var jättefint och det blev några riktigt bra bilder. De kommer nog ut på bloggen i framtiden. Vid halv fyra gick vi på Niklas bodypump och sedan blev det ångbastu. Hemma hos Oskar blev det sedan middag och sedan började vi titta på greys anatomy. Det var min alla hjärtans dag. Idag har vi inte gjort mycket mer än kollat på herrarnas slalom båda åken, greys anatomy och en promenad till Intersport. En jävligt skön söndag helt enkelt.

Why do fools fall in love.

Glad alla hjärtansdag allihopen. Jag är hemma hos min babyboy just nu. (Oskar alltså) Haha vi ska kolla på greys anatomy och äta godis. Bara så alla vet. Jga är inte så aktiv just nu, vilket ni kanske har märkt men jag orkar inte just nu. Vi kan låtsas att jag har ett liv istället. Puss

Borta en lång, lång tid.

Håkan var fint, det behövs inte fler ord.

This is the life.

Jag hittade äntligen en låt jag sökt efter. Jag hade hört den på radion och tyckte den påminnde om Anna Ternheim men det var det ju inte. Synd att jag av princip inte tyckt om Amy Mcdonald.................


TAAAAAAGGA!


This is how it is.

Dagen har tillbringats i Bygsilum med underbart väder och skön åkning. Det var en riktigt trevlig dag men nu är jag sjukt trött. Det blir ingen e-gruppsträning idag, är för trött.

All by my self.

Nu ska jag snart börja med geografi. Inte astaggad men glädjen från tyskan finns kvar. Birke är så jävla skön. En kommentar som hon fällde idag på tyskan var:
- Jag har dyxelexsi också, inte bara adhd och damp.
Jag lovar jag är taggad på Tyskland i vår. Nu satte Lars igång, ska faktiskt t ochlyssna för en gångs skull.

Do you remember when we first met?

Jaha, då hade man skrivit ett inlägg i onödan eftersom dator fick adhd som vanligt. Min kväll har tillbringats framför topmodel (i och för sig endast mellan åtta och nio men ändå). Analeigh är min favorit, hon är söt. Jag gillad Elinas utseende men hon åkte ju ut i förra avsnittet. McKey som är kvar i tävlingen tycker jag inte om. Av någon anledning stör jag mig på hennes personlighet. Aja, nog om det.

Skolan idag började med idrott vilket innebar gym på gamlia. Bröst och biceps stod på schemat. Jag tar numera 40 kg i bänkpress 3*8, jävligt nice faktiskt. Dessutom körde jag biceps med 10kgs-vikterna. Visserligen bara 3*4 men man måste ju börja någonstans. Har varit fast på 8 kg länge nu så det var dags. Iallafall, efter det blev det lunch på droskan och sedan religion, engelska och naturkunskap. Det hände inget anmärkningsvärt förutom att Oskar armbågade Viktor på bollarna så han dog i typ tio minuter. Annars har det varit en ganska tråkig dag faktiskt.

I morse blev jag förresten inspirerad av det fina vädert så jag tog mig faktiskt tid och fotograferade lite innan skolan. Lyckades få en bil som jag faktiskt blev nöjd med. Jag har inte hunnit redigera något men den är helt okej ändå.


Hammarslaget.

Det är väl dags för en uppdatering. Förlåt senaste dagarnas frånvaro, jag har inte haft tid eller ork att skriva något. Det var ju tävling med småttingarna i helgen och dem var kung! Det blev några medaljer, 11 st om jag inte har helt fel, och inte allt för många diskningar. Båda dagarnas bilresor till Nordmaling var hemska! Lördagen var illa och vi trodde inte att det kunde bli värre men det kunde det! Söndagen var riktigt illa, på vägen dit hamnade vi bakom en lastbil och såg verkligen ingenting och på vägen hem var det massor med snö på vägen och det var älgvarning för fyra älgar hade setts på fel sida om vildmarkstängslet. Aja, det blev iallafall en tidigt kväll där. Lite bilder från helgen:



1. Sliten Jessica, vi var tvugna att gå upp kvart i sex. 2. Saga startar. 3. Isak simmar på insimmet. 4. Klara simmar 200 meter bröstsim. 5. William simmar 200 meter bröstsim 6. William, Filip och Eric ska starta. 7. Saga med sin guldmedalj från 200 ryggsim.

Hehe egentligen tycker jag det är jättetöntigt med bildtexter på det här sättet men whatevaaaah.

Welcome to my life.

Det blir inte mycket uppdaterande nu i helgen. Jag har bloggpaus, är utbränd.... eller? Nä men helgens dagar tillbringas i Nordmaling med min kära e-grupp. Idag blev det två medaljer för Isak, awesome (åååååsam) eller hur? Just nu är jag så tragisk att jag sitter och tittar på melodifestivalen och ska typ gå och lägga mig nu. Men till skillnad från resten av världens normala människor ska jag gå upp klockan sex imorgon. Det tog liksom ganska hårt på en att gå upp sju i morse och imorgon är det en timme tidigare som gäller, wääää! Aja, som sagt, inte så mycket till uppdatering, kanske blir det något imorgon kväll. Jag kanske till och med faktiskt ska göra alvas utmaning.

Fika inte i puckelpisten.

Jaha, då var typ den här dagens slut. Sista träningen med e-gruppen idag inför tvälningen i helgen. det ska bli kul att se hur snabba de faktiskt är. Skolan idag var rätt slapp och det är den imorgon med. En och en halv lektion är det som gäller sen blir det heeeeeeelg! I och för sig blir min helg itne så vild, ska vara i Nordmaling tjugo över åtta på lördag och tjugo över sju på söndagen såååå.. Aja, det är smällar man får ta.

Nu ska jag berätta om ett av mina största problem i livet (myt men ack, så jobbigt problem). När jag cyklar hem från skolan är allt frid och fröjd. Jag har väskan med datorn på pakethållaren och jackan i cykelkorgen. (Eftersom jag är typ resistent mot kyla... eller nåt). Husnyckeln brukar ligga i väskan yttre fack. Problemet kommer när jag kört upp på parkeringen och precis har parkerat min cykel. Jag inser då hur jävla kissnödig jag är! Då börjar allting krånga. Cykelnyckeln krånglar, väskan hr fastnat så jag lyckas välta hela cykeln, nycklarna ska upp ur väskan samtidigt tappar jag matkort och tamponger på trappen, ytterdörren krånglar och tillslut när jag kommer innanför dörren är jag så jävla kissnödig att det är raka vägen in på toa, med skor, jacka (om jag har den på mig) och allt. Det är knappt ens så att jag hinner stänga dörren. Det här lilla problemet uppkommer minst två gånger i veckan, extremt störande.

Det var dagens visdom.

Hello my dear.

Nu har jag pratat lite om malaria. Hade inte gjort uppgiften ordentligen så det blev wikipedia men det är ändå bara smågruppsredovisningar och läraren är i andra rummet. Lunchen idag intogs på Droskan, det blev kycklingwraps. Helt okej, inte så jättegott men inte äckligt. Det snöar skitmycket idag, ganska chill när vi gick till maten men när jag cyklade i morse höll jag på att dö. Jag såg inget och som vanligt var inte plogat på morgonen så jag var extremt lycklig............myt.

Guten morgen.

Vi har religion nu, inte så kul. Det handlar om kristendomen just nu, man känner ändå till det mesta. Imorse vaknade jag utvilad, helt sjukt, trots att jag "bara" sov sju och en halv timme. Kollade ju på senaste avsnittet 90210 och det är asbra. Jag orkar inte vänta till nästa onsdag. Jag är hungrig, ska spela lite chicken nu.

Jag trodde det skulle vara kvällens sista men jag hade fel.

Jag trodde att det senaste inlägget skulle bli kvällens sista men jag hade fel. Kom på en rolig sak som hände igår som jag absolut inte kan skriva imorgon, dels för att jag kommer ha glömt det och dels för att det blir inte lika coolt att skriva i tisdags. Vi hade gym på idrotten och Viktor hade pallrat sig dit och ställer sig och luktar i sin armhål. Fräscht, tyckte jag, vilket jag upplyste honom om. Då frågade han mig om jag ville lukta. Han sa att det luktade popcorn.

För att inte bara ha en massa text i detta inlägg lägger jag även in en video på lill-viktor.

Kvällens sista.

Nu har jag varit jävligt kung och skrivit massor på geografin. Känns skönt som satan, ska bara prata lite med Lars (hoppas han är där imorgon) och sedan skriva lite om läääämna in! Nu blir det dusch och sedan senaste avsnittet 90210 som belöning för dagens flit. Vi hörs!

Tick tick boom.

Vafan, jag la ju ut ett inlägg igår med den här låten men det har inte kommit upp. Aja, det får väl bli dagens låt idag eftersom dem är kung och kommer på umeå open. Jag är så äckligt taggad på det!

I need help.

Nu är jag hemma igen. Det blev ett ryggpass idag. Nu sitter jag här och borde jobba stenhårt på min geografiuppgift men jag vill inte! Den är så tråkig, och så borde jag läsa igenom franskan igen fast den sitter typ så det är ju skönt. Imorgon är det ingen sovmorgon vilket betyder att jag msåte gå upp sju, wääää! Det tar verkligen på mig att gå upp tidigt på morgonen fast egentligen är det bra, jag sover för mycket.

En annan sak jag kommit på är att veckorna bara flyger fram men det är både bra och dåligt. Jag vill ju ha lite varmare väder, lov osv men samtidigt har jag panik för skolan. Allt som måste göras innan tvåan är slut. Aja, snart får jag ta i med hårdhanskarna, önska mig lycka till.

Chicken invaders.

Dags för ett inlägg kände jag. Snart bär det av till simhallen för att träna små barn och för att sedan träna själv. Just nu är jag rätt less, geografiuppgiften går inte så bra men jag jobbar på det iallafall. Annars är det franska som är prio idag, måste repetera den lilla pjäsen för att glänsa lite imorgon.

Idag hade vi först nk, jag var typ färdig med min uppgift så jag spelade Chicken invaders, sen blev det lunch som intogs på Balder. Yes tänkte vi, det finns både kyckligfiléer och korvgryta, men sjukt vad ägda vi blev eftersom allt smakade skit. Till och med pizzan, hur fan kan man misslyckas med panpizza med ost. Inte för att jag åt den men både Ronja och Daniel klagade och Daniel äter alltid pizza. Iallafall, efter lunchen blev det engelska. Dagens lektion innebar en uppstyrning av engelskundervisningen och en planering inför blocket de kommande tre veckorna. Jag hann spela lite chicken invaders också sedan var det dags för föreläsning. Det var en kille som pratade om Umeå kulturhuvudstadsgrejen och det var faktiskt riktigt roligt! Efter det blev det chicken invaders och gott folk, jag har klarat ut det spelet! Så jävla kung, det är mer än 100 banor och jag fick det hemliga vapnet i slutet! Det var dagens höjdpunkt vill jag lov och säga. Sen gick jag hem eftersom Lars var hemma med sjukt barn, sen dess har jag inte pluggat som jag borde men det är en helt annan sak.

That made my day.

LYCKA!

Min annars ganska dåliga dag fick iallafall något bra.

Give me something more.

Varför uppdaterar folk inte sina bloggar mitt på dagen? Det är ju då jag behöver det. Idag ska jag inte säga så mycket eftersom jag inte uppdaterat så mycket själv men ändå.

Idag hade jag världens toalettproblem. Var hur pissnödig som helst och bestämde mig för att ta en promenad till min favorittoa som ligger två trappor ner. Den var som vanligt upptagen så jag fortsatte korridoren framåt till nästa toa. Den var också upptagen men just då blev den andra ledig, yes tänkte jag och gick ditåt. Men nej, då ska städerskan städa den toaletten så jag fick gå upp en trappa. Där finns det två toaletter som jag verkligen itne tycker om så jag gick in på den näst sämsta men där fungerade inte lampan! Så det slutade med att jag fick gå på den toa som jag verkligen hatar, usch!

Det var dagens största problem, eller nej, det var vg:et på svenska diktanalysen.

Give me more time.

Klockan är inte mycket men jag funderar stark på att gå och sova ändå. Är rätt trött efter dagens äventyr, skola, simskola och bodypump. Jag hade ju planerat en tripp till Kramfors för att hälsa på Camilla, vi hade precis spikat datum och allt men hon har tydligen sm i tennis då så det får vänta. Just nu är jag ganska sugen på att åka skidor. Fatta, bra väder, lagom kallt, vindstilla och så Åre!



Det skulle inte heller vara helt fel att kunna trixa lite.

Ibland är simskolan riktigt rolig....

Haha sjukaste grejen hände idag på simskolan. Jag skrattar fortfarande när jag ser det i huvudet. Vi har två små syskon som heter Rebecka och Cajsa på simskolan och dessa barn är väldigt kända bland simskoleledare. Har man haft dessa två, glömmer man det aldrig men tyvärr är det inte speciellt positivt. Cajsa är ganska normal när hon är själv men Rebecka är vild och drar gärna med sig Cajsa eller gör för den delen dumma saker mot Cajsa, t ex som att bita henne utan anledning. Idag på uppvämning när vi skulle göra en ring drog de så mycket i en tjejs armar så när de släppte ramlade hon bakåt på rumpan.

Det här var bara bakgrunden för dessa legendariska syskon. Simskolan i vattnet börjar alltid med att alla barn står uppradade på kanten och man får inte hoppa i förrän vi sagt till. När det var Rebecka och Cajsas tur så höll de varandra i handen och Rebecka hoppade i och drog med sig sin käre syster som inte var beredd över huvudtaget. Hon gjorde inte illa sig som tur var men den synen alltså. Åh, det går inte att beskriva hur kul det såg ut och sen Cajsas ansiktuttryck när hon kom upp igen. Det gjorde min dag typ. För att verkligen fatta hur kul det här var bör man ha varit där!

Skyltar.




Nu har jag ätit min lunchsallad, sjukt gott. det blev den vanliga med mozzarellaost, soltorkade tomater och basilika. Där har ni anledningen till att man går på umeå internationella gymnasium. Nä men skämt och sido, det är en klar fördel.

Just nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva, total jävla bloggtorka. Tur att jag hade två bilder att lägga ut så att det fanns en liten mening med inlägget. Nu ska jag väl återgå till franskan, kan inte den här dagen bara vara slut?

Kort uppdatering.

Nu är jag på skolan och har nk. Vi fick tillbaka vårat g-prov. Det var ett grupprov och vi fick g+ så det är ju härligt. Franskan i eftermiddag kommer närme och närmre, fan, jag vill inte! Aja, när det är över är det simskola ochsen får jag avreagera mig på bodypump. Är sjukt träningssugen idag faktiskt och det är ju alltid bra.

Ikväll måste jag göra geografin, ångest!

Another day.

God morgon.. eller nåt!

Sitter hemma just nu och har precis ätit frukost. Ska snart göra mig i ordning för skolan. Usch, den här veckan har vi Nk igen och det är ju så tråkigt. Aja, jag har ju iallafall ett block mindre den här veckan och det är ju skönt. Sitter vid mammas dfator just nu för jag var tvungen att skrivs ut en sak och framför datorn finns tre fönster där solen lyser in, rakt i ögonen. Man får typ sitta och huka sig för att man ska se något. En sånhär dag vill man egentligen ha solglasögon men det känns fel att ha det till vardags på vintern. Aja, nu ska jag bestämma outfit för idag, hehe.

Sweet dreams are made of cheese.

Nu ska jag sova. Undra om jag kommer drömma på franska för just nu går samma meningar på franska runt och runt i mitt huvud. Det är inte överdrivet uppskattat eftersom dem finns där men när jag ska få ur mig dem blir det fel. Aja, jag får nog plugga franska på matten. Helvete, måste verkligen styra upp min matte och mitt liv. Aja, som sagt, jag ska nog sova nu! Vi hörs imorgon.

Windows.




Två helt olika bilder men båda har med fönster att göra iallafall. Franskan känns bättre och bättre faktiskt men det är fortfarande svårt måste jag säga. Just nu sitter jag på golvet i mitt rum och stretchar, faktiskt jävligt skönt. Borde ta mig tid att göra det oftare.

Till veckan blir det inte speciellt mycket spännande:
Måndag
Skola 11.55-15.45
Simskola 16.15-17.45
Bodypump 19.30-20.30
Måste även jobba på en geografiuppgift
Tisdag
Skola 09.45-15.25
Träning någongång när jag känner för det
Fortsättning geografiuppgiften
Onsdag
Skola 9.45-15.45
E-gruppsträning 18.00-19.00
Möjligen träning på simhallen efter det
Geografiuppgiften ska avslutas
Torsdag
Skola 08.25-15.55
Diplomfix på simhallen
E-gruppsträning 17.00-18.00
Bodypump 19.30-20.30
Fredag
Skola 09.45-12.15
Bodypump 16.00-17.00
Lösa kvällsplaner
Lördag
Hammarslaget Nordmaling men e-gruppen
Söndag
Hammarslaget Nordmaling men e-gruppen

Blir säkert lite ändringar men här är veckan i stora drag!

Ich liebe dich.

Nu har jag varit på bodybalance och sen jobbat med simskolan. Har kommit fram till att jag nog ska sluta jobba söndagar, jag orkar inte med dem. Men jag får väl se hur det blir, och vilka tider det blir för Maria har sagt att de ska ändras.

Nu är det dags för franska (igen). Fan asså, varför skriver fransmännen massa bokstäver som inte uttalas? Dessutom är det så jobbigt att öva på muntliga saker eftersom det känns så dumt att sitta hemma och läsa högt för sig själv med det är typ det jag måste göra.

Upptäkte nyss att om det blir Tyskland vecka 17 kommer vi först ha påsklov halva vecka 15 och hela vecka 17 och sen blir det Tyskland och sen är det maj och då är det typ sommar. Jävligt nice! Nu ska jag ägna lite tid åt franskan... eller ninja.

Måndagsbarn.



Jag har inte lagt in bilderna från min kamera på länge. Den här är från Sollefteå när jag var där efter nyår. Färgerna och allt är helt perfekta, har inte redigerat den än så länge men det behövs nästan inte.

Fan asså, franskan går inte bra. Jag är extremt dålig på att uttala alla ord och nu ska jag snart iväg. Men jag har mycket tid på mig ikväll och imorgon eftersom jag inte börjar skolan förrän tolv.

Baby, don't hurt me.

Igår blev det pump på eftermiddagen som planerat. Jag la på lite igen, den här gången på ben och på rygg. Höll på att dö på rygg men på ben borde jag orka mer. Får se hur jag gör nästa gång. Kvällen i sig blev rätt tidig. Började med att jag gjorde middag hemma, kycklingspett och klyftpotatis och så kom Oskar hit och åt. Sedan slöade vi, åt glass och tittade på kvateret skatan. Sen gick vi och la oss runt elva. Jävligt skönt msåte jag säga.

I morse vaknade ganska tidigt men låg och drog oss till nio. Då blev det frukost och jag hjälpte Oskar med hans hemprov i matte innan jag drog på spinning. Det är typ allt jag har gjort idag, nu är det franska som gäller. Jag funderar dock på att härma Alva och dra ett pass bodybalance innan simskolan, skulle vara grymt skönt.


RSS 2.0