Hemma!

Nu är jag hemma och jag har haft en skitskön vecka men det går inte att beskriva känslan av att vara hemma! Jag får sova i min egen säng i natt!!! Iallafall så gick resan bra idag. Har dock flygit med tre olika flygplan så man hann ju blir rätt less. Sista dagen blev det faktiskt lite shopping i stuttgart som jag är skitnöjd med, imorgon är det dock skooola!

Deutschland.

Här är det bra och varmt. Solen har skinnit för det mesta. Vi har varit pa rätt olika ställen, typ inne i stuttgart, i en djurpark, pa frühlingsfest (jääättestort tivoli) och vi ska till Rittersport fabriken och in till Stuttgart igen. Idag var vi iallafall pa tivolit och efter att akt lite och gatt runt bestämmde vi oss för att köpa en öl. Sa jag, sanna och sandra köpte en öl var och dem var inte smaaaa! Helt sjukt, typ lika stor som tre vanliga hemma. Sjukt billigt är det ocksa. Ikväll blir det dock chill, imorgon med tror jag men pa tisdag är det hejda tyskland och da kör vi.... hehe. See ya!

Good bye.

Nu drar jag typ till Tyskland. Nä, inte än, imorgon drar jag men det blir Stockholm ikväll. Dock kommer jag inte uppdatera mer innan resan och jag tvivlar på att jag uppdaterar där men vem vet?

Leende guldbruna ögon.



Imorgon åker vi! Jag fick panik igår kväll. Jag kan inte tyska, hur fan ska jag kunna bo hos en människa i en vecka som jag inte känner? Ikväll måste jag göra färdigt geografin, packa och träna. Yey, jag har lite för mycket att göra. Jag kommer glömma något! Aja, igår var jag förresten på bodystep med Clara, sjukt kul var det. Vi har engelska just nu men vi är typ färdiga så snart blir det maaaat.

No rules.



Våren har kommit till Sollefteå iallafall.

I don't really care.

Asså vad fan är felet på vissa? På bilddagboken finns det så sjukt mycket skit. Visst, test och saker att fylla i kan vara ganska roliga men sen när det står ovanför "Du måste fylla i det här testet annars kommer du dö". Oh no, liksom! Jag såg en idag där det stod "om du inte laddar upp en bild på din älskling kommer han/hon dö i en tragisk bilolycka". Synd, jag som hoppats på att min pojkvän ska dö i en komisk bilolycka. Frågan är varför jag ens har bilddagboken..........

Hehe, nu kanske jag låter fett upprörd men det är bara mitt sätt att skriva.

Hello.

Jag r tillbaka sen i torsdags, har bara inte haft lust eller ork att skriva. Åre-resan var trevlig, fick ju träffa Eva och Helga. Vädret hade kunnat vara lite bättre men man ska inte klaga för det var helt okej. På tisdag bär det av till Arlanda och på onsdag blir det Tyyyyyskland. Igår inhandlade jag lite småsaker tills dess. Det blev ett par solglasögon, en liten svart väska, en bikiniunderdel och en t-shirt. Sen blev det även en present till tysken och en minityskordbok. Idag har jag börjat plock fram vad jag ska ha men det är lite jobbigt att prova alla vårkläder, hehe.

I have a dream.



Det blev en till bild idag. Jag har inte packat än vlket är rätt efterblivet av mig eftersom vi åker till Åre imorgon, i och för sig tar det typ en halvtimme att packa om jag verkligen tar tag i det. Borde göra det nu eftersom jag borde sova snart. Ska ju köra imorgon, hehe. Iallafall, jag kommer att befinna mig i Åre fram till torsdag. Det är fortfarnde oklart om jag kommer hem på kvällen då eller om vi sover i Sollefteå och jag kommer hem på fredag förmiddag istället. Iallafall så kommer jag ha en Helga med mig hem, vilket känns bra. Jag kommer ha någon att sjunga med i bilen!!

Nike+.

Jag kan förresten berätta att jag har äntligen införskaffat ett par bra löparskor och en nike+ grejs så nu är jag grymt taggad på att komma igång med löpningen. Jag provade lite försiktigt idag, sprang i typ 20 minuter sen började det kännas lite i benhinnorna så jag valde att sluta. Dumt att förstöra dem det första man gör. Ska försöka hinna springa lite i Åre och Tyskland också, känns så sjukt mycket roligare nu när jag har nike+, tro det eller ej. Förresten är det helt sjukt lite tid kvar tills vi åker till Tyskland!

And I miss you, love.

Haha ganska roligt att Oskars mamma kommer åkt till Mallorca samtidigt som Blondinbella, hehe. Visst var jag duktig som la ut bilder i förra inlägget? Är ni snälla får ni en till snart. Har suttit och sorterat alla mina bilder som jag tagit med systemkameran, tänkte bränna in dem på en skiva. Idag har jag även beställt en kameraväska, hoppas jag får den innan Tyskland. Någon gång i framtiden ska jag beställa lite bilder och sätta in i en klippbok, men det får bli ett senare projekt... Kanske i sommar?

Umeå by night.


Congratz.

Igår var det alltså min stora dag eller något. Hehe, nä men det var trevligt, umgicks med Oskar mest hela dagen. Av honom fick jag en uggleberlock från pilgrim. Sjukt fint, nu måste jag bara inhandla en kedja. Sedan fick jag utbildningen till bodypumpinstruktör, en bok, en fototidning och lite smått och gott. Nu borde jag packa och städa för imorgon blir det Åååååre.

En liten uppdatering hur som helst.

Jag är ledsen mina kära läsare, hehe! Nä men det har blivit väldigt få bilder på sistone men jag hari nte fotat så mycket och min lap-top har en lite lätt skadad skärm, tyvärr! Idag har det regnat vilket var rätt mysigt i morse, (tycker jag iallafall) men på eftermiddagen blev det mest bara äckligt! Nu har jag iallafall äntligen lov, dock måste jag plugga matte.......................... Ikväll blir det bio!

Bara sådär.

Vi tjänade 129 kronor var idag på företag-för-en-dag, kung!

Speed of light.

Kul, jävligt kul att lyckats förstöra min skärm på datorn idag. Man ser typ inget iena hörnet och det är färglinjer rakt över skärmen. När jag skulle gå till datasnubben så var han i Stockholm. Dessutom lär han bli sur men men, det är smällar man får ta. Idag fick vi reda på vem vi ska bo hos i Tyskland. Min tysk har redan mailat, ska man svara på tyska leler på engelska?

Turn you on.

Min nacke och min rygg gör fortfarande ont. Imorgon ska jag spela badminton. Vad tror ni om det?

Heltäckningsmatta på simhallen kanske ska införas?

Jag flög i golvet igår, mitt framför ögonen på alla simskolebarnen som stod uppradade på kanten. Bara sådär, jag gick till och med. Ganska fort men jag GICK. Och så flög jag, baklänges och smällde i huvudet rakt i golvet. Idag har jag lite lätt huvudvärk och ont i rygg och nacke. Det är synd om mig.

Vi säger så lilla gubben..

O om Nattens händelser.:
Jag var vaken!

Du vet att det är en lögn.

Nattens händelser.

Nu är jag hemma efter lite simskolejobb på iksu. Igår kväll var jag iallafall hemma hos Oskar. Hans mamma fyllde år och jag blev bjuden på sjukt god middag. Sen sov jag där och Oskar var som vanligt sjuk i huvudet i sömnen. Jag vaknar liksom mitt i natten och han tittar på mig och pratar sitt konstiga språk som han brukar göra i sömnen. Tänk er typ en blandning mellan norska, danska och svenska. Iallfall och helt plötsligt säger han:
- Har du sett där uppe?
- Vad där uppe?
- Men, asså här du sett där uppe?
- Men vad?
Då reser sig människan upp ur sängen och spänner sina biceps och säger:
- Kolla här!

Han kommeri nte ihåg det men försöker skylla på att han säkert var vaken och drev med mig men jag tror inte det. Han la sig nämligen direkt ner i sängen igen och sedan på en gång, vaknar han, reser sig upp och går på toa.

När jag berättade det här för honom idag frågade han om jag skulle skriva det på min blogg, vilket var självklart att jag skulle. Sånt här är liksom till för att andra ska få veta det. Han är söt, min älskling, hehe.

Det var väl dags..



.. för en bild?

Jag tror...

.. att jag har en dålig dag idag. Dock hade jag en väldigt trevlig kväll igår.

Monki.

Alla är helt uppspelta över att MONKI kommer till Umeå. Visst det är en bra affär men charmen med den försvinner. Det blir liksom inte längre kläder som man inte kan köpa i Umeå, alltså kommer ALLA här ha dem. Aja, vi behöver väl lite fler klädaffärer, men ändå.

Hon är rolig, hon!

helgalisabethkesek: jag snöt precis ut min hjärna. fullt med sliskig hjärnsubstans i näsduken!
helgalisabethkesek: undra om den flyttar sig tillbaka till huvudet om jag äter upp det?

Sjuka jävel.

Helt sjukt!

Jag borde göra en blogg med endast våra konversationer.

petra: Här dansar herr gurka, både vals och masurka. Här dansar herr gurka, både vals och masurka. Grön är herr gurka, grön är hans bror. Båda har strumpor, men ingen har skor.
petra: yeeees
helgalisabethkesek: hahahaaha va?
helgalisabethkesek: gone be the birds when they don't want to sing
petra: gone, going, everything gone, don't give a damn
helgalisabethkesek: vad sugen jag blev på att lyssna på den
petra: hihi
petra: den är assatsig
petra: hon som sunger den sjunger hur seriöst som helst!
helgalisabethkesek: what?
helgalisabethkesek: jackjohnson
helgalisabethkesek: ?
petra: näääää
petra: :(
petra: jag trodde du menade herr gruka!!

Du måste va sjuuuuk, sjuk, sjuk, sjuk.

Jag är hemma idag. Har sovit sjukt dåligt det senaste nätterna. Det kan iofs bero på att jag är sjuk och vägrar ta alverdon. Hehe, jag har en liten grej mot medeciner, tar aldrig något i onödan så jag härdar i stället. Dessutom har jag bara åkt på en rejäl förkylning,det går att överleva utan piller. Oskar hatar mig för att resonera så. Egentligen är jag emot att vara hemma från skolan när jag är sjuk, isf är det inte för min skull utan för alla andras skull. (Undantag; magsjuka) Men det kan också ha att göra med att jag aldrig blir ordentligt sjuk. Har nästan aldrig haft feber i hela mitt liv. Jag brukar mest få förkylningar eller magsjuka, hehe. Anledningen till att jag stannar hemma idag är mest för att lite sömn och förkylning är en extra dålig blandning.

Bara så ni vet.

Måste klargöra igen, jag syftade inte på bloggkommentarer.

Svenska nationella.

Emmy, det var inte till dig det förrainlägget om du trode det. Nu har jag iallafall skrivit svenska nationella. Det gick väl sådär, det borde räcka till vg iallafall och bara jag får vg på uppsatsen har jag fortfarande mvg i svenska b vilket är guld värt. Men iallafall, ett mvg skulle ju inte sitta fel i och för sig. Jag tror jag ska ta en promenad snart idet fina vädret, vad händer annrs då?

RSS 2.0