Sisters.




I don't give a damn.


Tagga Håkan Hellström i februari!

Nu är jag tillbaka från simskolan. Det var trevligt idag faktiskt och jag har värvat ytterligare en simmare till E-gruppen. Hoppas det fungerar. Snart börjar parlamentet, jag är taggad. Ikväll är Björn Gustavsson med och så var det någon mer som jag tyckte var bra, kommer inte ihåg vem men jag får ju se om tio minuter.

Vi tänder ett ljus i advent.

Jag har varit ensam hemma idag, igårkväll med för den delen. Har sprungit runt i underkläder halva dagen, julpysslat, gjort knäck och vrålat ut diverse jullåtar. Kort sagt, en sjuk men skön dag! Mitt rum är nu välstädat och julpyntat, I like! Snart är det dock simskola som gäller, men bara tre timmar.

Dagens bilder.



Temat är ju lätt julstämning! Har fortfarande lite svårt för att ta bra bilder i mörker men jag lär mig väl.

Nu ska jag leta reda på ett par byxor och plocka upp lite i köket.

Here I go again.

Jag såg förrestem Mamma Mia-filmen igår. Den var inte alls lika bra som jag hade förväntat mig men jag har också svårt för vissa musik filmer. Moulin Rouge är skitbra men där är musiken invävd i handlingen men i Mamma Mia blev det mest konstigt när de började sjunga istället för an konversera. När jag vande mig vid det blev det iallafall en helt okej film.

Idag har jag haft E-gruppsträning och jag ska snart iväg igen för att träna Pers två teknikgrupper. Sen blir det nog lite mys, stickning och så ska jag försöka hinna med att sätta upp lite julsaker i mitt rum. Får se också om jag hittar några extrabatterier så att jag kan få igång kameran. Glömde en sladd till laddaren i Schweiz.....

Ge mig min laddarsladd!

Egopics.

Nu har jag skaffat ytterligare en blogg. Den här är endast för mina foton. Jag har precis köpt en systemkamera, en samsung GX L1. Jag kommer försöka att uppdatera bloggen med minst en bild/dag, ibland helt nya men ibland också lite äldre bilder. Tänkte iallafall börja med en bildserie på mig som min syster tog när vi åkte med tåget till Kandersteg i Schweiz.


Vi var skapligt lättroade.

RSS 2.0