Var bara tvungen.

Du har ingen rätt att överhuvudtaget säga något om det till mig. Jag känner dig inte längre så vad finns det för mening att du ens orkar kommentera det?

And I won't be long.

Är sjukt omotiverad på att skriva vilket kanske märks. Dessutom är jag lite lätt sur för att jag lyckats bli sjuk nu. Jag har inte varit sjuk på evigheter så det var kanske dax men det kom väldigt olägligt. Imorgon är det svenska nationella skrivdelen. Orka sitta och hosta/snora då liksom. Aja, det är väl mest störande för folk runt om kring mig, hehe. Imorgon är det första april, den 10:de närmar sig! (Eva och Helga, ser ni det. Jag fyller år snart)

Sweet home.

Då var dagens pump-pass avklart, sjukt skönt. Nu blir det lite greys.

Jag behöveri nte säga så mkt.

Hives visade än en gång varför de blivit utnämnda till Sveriges bästa live-band ett antal gånger.

Vimmelbild.


Poff.

Kvällen igår var kung. Började med middag hos Kajsa, god lasange och sne lite glass. Jag har ingen aning om vad klockan var när vi gick till Idun men vi såg iallafall på Florence Valentin. Jag lyckades ta mig längst fram och jag nuddade honom, de ni! Inte för att jag brukar lyssna på honom men ändå. Sedan blev det lite cider och sen Petter. Oskar lyckades röra Petter vilket var lite collare tyvärr. Sen blev det lite Frida Hyvönen men där var det fullt på sitt platserna och vi var rätt trött så istället satt vi äpplet och jag var skittrött och sov typ medan Kleerup spelade. Han sög dock så vi gick efter ett tag. Det var svinkallt att ta sig hem och jag och Oskar sova till typ 11 sen gjorde vi toasts och sen låg vi i sängen i nån timme till, grymt skönt. Ikväll taggar vi HIIIIIVES!

Umeå Open, tjalalala.

Snart dags för uppvärmning av Umeå open dag 2. Det bli middag hos Kajsa och sedan blir det röjröj. (18-årsband, yey!)

Kaos.


Extremt bloggtaggad.. eller?

Umeå open snaaaart.

Död fågel?


What about him?

Nu har jag haft mitt tal, sjuuukt skönt!

Helt sjuk.

(21:44:36) helgalisabethkesek: jag höll på att cykla över en katt idag.
(21:44:47) helgalisabethkesek: min första tanke var "jävlar vilken stor groda"

Don't hurt me.


Back on track.

Nu har jag tränat. Det blev två timmar på crosstrainern, hehe. Nu kan jag chilla och ta det lungt när jag kollar på dh, utan att få dåligt samvete. Just nu är jag helt tom i huvudet så jag vet inte vad jag ska skriva mer än att bodypumputbildningen är snuuuuuskigt dyr.

Late.

Förlåt tat jag inte skrivit något idag men vi har haft FN-rollspel i skolan. Idag skulle vi skriva resulotioner (Hur fan stavas det?!) och skriva öppningstal. Frågan det handlar om i år är det civila beväpnade våldet. I år är jag Tyskland och de har rätt konstiga åsikter. Eller egentligen inte men de säger emot sig själva lite grann. Iallafall är det generalförsamling imorgon och alla måste var formellt klädda. Det är alltid kul att se folk från skolan i finkläder.

Good times.

För er som inte vet är Iksu-jobbet alltså iksus simskola. Det ska bli skönt att börja där eftersom förutsättningarna är lite bättre. Man är själv i ett tyst rum med en bassäng med ganska varmt vatten. Dessutom har man grymt mycket bättre lön och så får man gratis iksu-kort. Är det konstigt att jag söker mig ifrån simhallen?

19 A.


Lyyyycka.

JAG FICK IKSU-JOBBET!

Today.

I morse snöade det. Det var ju lite depp men nu skiner solen lite grann iallafall. Idag är det måndag och dagens planer är:

*Skola
*Ringa lesmilles
*Simskola
*Träna
*Räkna matte

Där har ni min dag, gott folk.

Without my baby.


Next week.

Idag är det ju söndag, vilket är ett avslut på den här veckan. Därför kan jag ju berätta vad jag ska göra nästa vecka. (I stora drag)

*Träna
*Skola
*FN-rollspel
*Umeå Open
*Baka muffins åt Joel i födelsedagspresent (Han önskar sig det)
*Skriva färdigt talet till svenskan och kanske till och med hålla det

Jag tror att det är de mest utmärkande sakerna nästa vecka.

Jag kanske också ska bli konstnär.


Det här kallas konst, jag kallar det hundbajs.

Close your eyes.

Nu har jag ätit lite chokladtårta. Gjorde en åt pappa och Joel eftersom pappa fyllde år igår och Joel fyller år på onsdag. Det blev fetgott kan jag lova. Jag ska lätt skriva med det här receptet i min Chokladbok, måste bara komma på något med frukt som man kan ha med. Pappa brukar ha aprikossylt, det skulle ju kunna fungera.

Iallafall, jag ska nog börja göra som Clara och börja skriva ner vad jag ska göra under dagen. Då kanske det blir gjort?


Yes, yes,yes!

YEEEES, nytt nummer av Ellem och YEEEES, jag har kommit igång med talet.

Hehe.

Sjuk låt. Typ Norges bidrag i år.

What a sunny day.

Jag säger: hej, vilken underbar dag det är. Hehe, Artur, det var länge sen. Eller iofs inte, två år sen så där. När jag barnvaktade mina kusiner i Österrike brukade vi kolla på det på eftermiddagarna, dock på tyska. 

Idag är det söndag. Helgerna går alldeles för fort. idag sa jag iallafall städa, kanske träna och sen baka och laga middag. Pappie fyllde år igår så han ska få en tårta när han kommer hem tänkte jag. Men än så länge är jag fortfarande hemma hos Oskar. Jag lär ju skriva lite senare i bloggen och det börjar bli dags för några bilder snart.

Tell me what to do.

Eva kommenterade just inlägget med min och Helgas msn-konversation. Eva, du får gärna också bo med oss i Norrköping med en katt som heter Oskar. Eller så kan du bo i Östersund eller Åre så behöver vi ngen stuga där, vad säger du om det?



Oskar skrev också en kommentar om att han var taggad på Robinson, inte sjukt taggad. Detta är dock en lögn, bara så alla vet. Oskar är dödligt taggad på Robinson. Att inte se på det ikväll är liksom inte ens ett alternativ.

De/dem.

Hahaha nån liten besserwisser kommenterade de/dem i mitt inlägg. Jag tror att jag fixat till det. Jag hatar att skriva de/dem men det är bättre än att skriva dom. Aja, jag borde faktiskt försöka tänka på det. Har ju svenska nationella uppsatsen ganska snart.

Showtime.


Modern world.

Kvällen igår tillbringades hemma hos mig med Clara och Maria. Vi lagade tacos och pratade hela kvällen. Clara skrämde upp mig så att jag inte vågade sova själv så de fick skjutsa mig till Oskar när de åkte hem så sov jag där, hehe.

I morse gick vi upp halv åtta eftersom e-gruppensträningen började 10. Jag skulle ju promenara från Mariehem och det tar ett tag men det var en väldigt skön promenad. Jag fick ju sällskap av the Hives. Själva träningen gick bra förutom att linan krånglade så tll slut sket vi i den.

I eftermiddag blir det träning och sedan ikväll blir det Robinson med Oskar. Han är sjukt tagad. Jag kollade ju aldrig på det förut så det ska bli lite kul att se. Iallafall, det är så dagen ser ut idag.

Bara stört.

hihihi okej vi kommer nästan ha bebisar samtidigt om du är 28 och jag är 26
helgalisabethkesek säger:
vad bra, då kan de leka tillsammans!
Petra säger: jaaaaa emd salt och peppar också
helgalisabethkesek säger: min kommer vara lite äldre och bestämma allt och slå din gud vad mysigt! jaaa!
Petra säger: hihihi vart ska vi bo? vi måste ju bo i utkanten i en stad ganska nära liksom så kan vi träna bort våra mamma-magar tillsammans liksom
helgalisabethkesek säger: vad vill du? en stor eller liten?
Petra säger: storlek Uppsala-Umeå
helgalisabethkesek säger: okej... jag vet inte riktigt. jag hatar liksom sundsvall...
Petra säger: jooo
helgalisabethkesek säger: och mer söder än uppsala vet jag inte om jag vill? de kommer börja prata så konstigt då... Petra säger: lund?
helgalisabethkesek säger: men umeå känns ju lite dammigt...
Petra säger: mjoo me nbra flr barn liksom
helgalisabethkesek säger: lund? det är säkert fint, men de kommer prata konstigt! östersund? lite mindre, nära åre? Petra säger: men det är lite för långt in svinkalla sommrar
helgalisabethkesek säger: men det är bra förbindelser neråt. vi kan ha en stuga.
Petra säger: söderhamn är litet va?
helgalisabethkesek säger: ja...
Petra säger: norrköping?
helgalisabethkesek säger: jagh ar en liten pervers fantasi om att bo i dalarna. hoppas den går över
Petra säger: mjoo då får u bo själv
helgalisabethkesek säger: ja norrköping är kanske fint? får googla fram lite bilder. men allstå fatta vad sött när min lilla dotter springer runt i en folkdräkt.
Petra säger: http://www.norrkoping.se/img/vynrk.jpg ganska mysigt vatten i stan liksom dem har spårvagnar helgalisabethkesek säger: aa det såg fint ut. och spårvagnar är ju helt klart ett plus
Petra säger: jaaa.. ganska bra läge i Sverige också vintrna kan vi ju tillbringa nån vekca i umeå och nån i åre så fuck snö liksom
helgalisabethkesek säger: det låter fräääääscht vad sjuka vi är som diskuterar det här
Petra säger: hahah man måste väl få drömma lite vi hamnar säkert på helt olika ställen, typ piteå och surahammar knarklangare som itne kan få barn med en man med spelberoende eller vad tror du?
helgalisabethkesek säger: hahahahahaha vet inte vad som är värst...piteå eller surahammar
Petra säger: hehehhe jag tror surahammar är värst
helgalisabethkesek säger: men våra spelberoende män kan ju alltid leka då.
Petra säger: men lite närmre till sveriges centrim
helgalisabethkesek säger: så kan vi leka med salt och peppar
Petra säger: jaaa menn vi bor ju på helt olika ställen
helgalisabethkesek säger: men på påsk, hallååå?
Petra säger: den ena i surahammar och den ena i piteå jaa det är okej vi äter godis och deppar över att vi inte får barn, sitter på en bänk och försöker locka på barn med godis och så får våra männ leka
helgalisabethkesek säger: jag ser fram emot det. vi ba "följ med oss hem och titta på våra hundvalpar"
Petra säger: jaaaaa och hundvalparna är egentligen salt och peppar som har dött för vi vanskötte dem fast de var ju inte våra från början, vi tog hemlösa hundar i slummen och döpte dem till salt och peppar
helgalisabethkesek säger: vi ba "kom hem och titta på våra döda hundar" hahaahah, ja, och egentligen var de inte pudlar som var svarta och vita för vi hittade inga såna. det är en brunfläckig spanielkorsning och gammal disktrasluktande tax
Petra säger: precis alltså det här är typ bloggmaterial !
helgalisabethkesek säger: skoja inte. när jag sitter och skriver sånt vill man skriva en bok
Petra säger: hahahhahaha jag vet jag kan göra det som ungt företag och sälja Helgas och Petras framtidsvisoner vad tror du?

Fall is my lover.

När jag spelade Chicken invaders efter lektionen idag sa min lärare åt mig att skaffa ett liv.

Tell me why.

Jag är sjukt jävla trött. Mamma kom och hämtade mig på simhallen när e-gruppsträningen var slut och så åkte vi direkt till iksu. Där blev det först ett bodypump-pass och sedan blev det 70 minuter spinning. Det gick faktiskt riktigt bra idag och jag invigde mina spinningskor idag, hääärligt. Dock måste jag nog använda dem några gånger så att de kan forma sig ordentligt efter mina fötter men det ska nog gå fint. Förresten är det bara en vecka kvar till open nu, taggggggga!

Rooooompa.


I'm gonna buy a gun and start a war.

Jag har ju varit inne lite på toalettfobier så jag kan ju fortsätta på det temat. Jag är en sådan som alltid måste kontrollera att dörren är låst vilket inte är det problem i sig. Problemet kommer när man är på en såndär toa med handtag som man bara drar uppåt och så är det låst. Jag hatar verkligen sådana toaletter för det känns som om det bara går att öppna dörren. Visst har jag seriösa problem?

Låt mig gå.

Mitt föregående inlägg om toalettbåsen skapade reaktioner. Haha malin påminde mig om dubbeldassen på Vässarö. Ganska skön grej tycker jag. Asså dem har ju kompistoa på teatercafé (ett uteställe för er som inte bor i Umeå) liksom men där är folk fulla och fnissiga. Klart man kan gå på toa med sin kompis då men liksom Vässarö, det är en ö där man inte ens kan få tag på minsta alkoholhaltiga dryck. Tror dem folk vill sitta där tillsammans liksom? I och för sig, Vässarö är ju typ gemenskapen ö (typ) så varför inte ha lite gemenskap när man utför sina behov?

Give me a life.

Jag msåte bara gnälla lite på toalettbås. Vad fan är grejen med dem? Vem vill att det ska höras ut vad man gör på toa och vem vill höra vad andra gör liksom? Så sjukt jävla obehagligt, det är liksom nog illa med dåligt isolerade toaletter. Jag behövde bara få ur mig det här. Vi är förresten 8 st på engelskan just nu.

Someone like you.

Lunchen idag intogs på Balder. Spagetti och köttfärssås, de var gött. Nu har vi engelska, tyska och sist idrott. Det är afrikansk dans som gäller på idrotten. Hehe, sen blir det gym på simhallen innan e-gruppsträningen börjar klockan sex. Jag har inte mycket mer att skriva nu, återkommer när jag har det.

Lost wihtout you.


Har du vin och sprit?

Jag måste väl skriva ett till inlägg för dagen. Det blev alltså bodypump och spinning idag. Dock utan skor eftersom jag itne hade rätt skruvmejsel. Orkar inte förklara hela grejen men jag fick alltså inte prova mina nya skor idag vilket var synd. Ingen baddräkt blev det heller. Var verkligen inte på humör när jag kom hem så därför kände jag inte riktigt för att åka till intersport och stå i ett provrum och studera hur fet jag har blivit. Tragiskt men sant.


Extremt roligt!

HAHAHHAHAHAH jag hittade en lite kissiekopia! Bra mål att sträva efter, eller?

Kolla HÄR.

How I met your mother.

Till lunch blev det raggmunkar. Det var gött, åt lite för mycket bara. Men tur är ju att jag ska träna ikväll. Funderar på pump och sen spinning men vi får väl se. Nu kom min lärare så vi ska väl snart börja med en genomgång, som vanligt. Dock betyder det att man kan chilla rätt hårt vid datorn men tyvärr är jag rätt less på det med. Aja, kanske blir lite chicken invanders.

How?

VÅRKÄNSLOR IDAG!!!!!!!!!!!!

Nu ska vi ha geografi om typ 7 minuter. Jävligt roligt att Lars kan mata på genomgångar utan att någon lyssnar. Han är så satans skönt!

Never change.



Det var dags för en bild. Synd för er att det blev den här!

Skyll inte på Hugo.

Det blir en liten kort uppdatering innan det är dags för samhällsuppgiften. Dock är jag nästan klar och den är väldigt simpel men den måste ändå göras. Iallafall, det blev ett benpass idag på iksu. Jag köpte även ett par spinningskor eftersom dem har utförsäljning på gå&löpkliniken som ligger där. Synd att den ska stänga men bra att jag kunde köpa mina älskade spinningskor som jag spanat in så länge för 770 kr. Ordnariepriset var 1100 kr så det var lätt värt. ska kanske till och med inviga dem imorgon, vi får se hur det blir med det. Imorgon ska iallafall en ny baddräkt inhandlas. Det är behövligt, lite jobbigt att den börjar bli genomskinlig. Jag väntar bara påa tt något barn ska kommentera den. Alva fick förresten spö av en liten tjej idag. Nä men ungjäveln slåss, men det är alltså samma unge som jag skrivit om  förut som drog i sin syster i vattnet, bet henne osv. så det var inte så oväntat.

Just another summer.

Härligt väder ute idag. Det regnar inte och det snöar inte. Det är någon blandning mellan dessa två, lite hagelkänsla liksom. Nu ska vi ha samhällskunskap men tekniken krånglar för Lars. Den brukar göra det. Dagen idag är alltså samhälls, svenska, matte och franska. Sen simskola och sist träning. Det blir ben idag, gött! Jag har tärningsverk i sidan idag, jävligt skönt!

Fantasilöst.

Gissa vad jag gör? Äter vindruvor såklart! Haha, jag och mamma tog en sväng till coop idag innan träningen för att köpa lite fler. Dem var ju så billiga och extremt goda! Nu är magen fylld till tusen. Var ju och tränade med mamma också. Nu har jag kört hela nya passet och det är riktigt skönt faktiskt. det är liksom kraft i låtarna. Det blev att plocka av lite vikter från rygglåten och lägga på en del på benlåten. Annars var det rätt lika när det gäller vikterna. Skönt att köra stång igen på triceps. Iallafall, efter det passet blev det lite simning. Pappa var där också. Jag lärde mamma voltvändning, hon är på god väg. Sedan impulsåkte vi och tog en middag ute. Först tänkte vi äta sushi men det var stängt så vi åt på maxim. En mysig familjemiddag helt enkelt.

You've got me high.

Det blev en impulsträning idag. Oskar kom förbi och lämnade min dator och sa typ på skämt "Ska du inte följa med och träna nu?" (Jag hade planerat att gå på ett bodypump-pass med mamma kvart över fem) Men jag kände att jag kunde gå på båda så jag följde med. Det blev lite mage och sen crosstrainer i en timme. Men som sagt, det blir ett till passi eftermiddag med mamma och vi skulle nog simma lite efter det också. Men jag kände att jag behövde en aktiv söndag.

Downfall.

Fyfan, jag sover för mycket! Måste lära mig att gå upp efter åtta timmar. Man behöver inte sova mer än så!!!!! Jag kan typ vakna pigg och glad vid 8 men sedan är det så skönt att ligga kvar i sängen så då somnar jag om och vaknar dödstrött vid 10. Jag måste fan sluta med det! Det var dagens visdomsord, eller nåt?

Emotion.

HEEEEMMA! Det var en trevlig kväll. Jag örjade med att duka och dekorera lite tillsammans med Lovisa. Lovisa är Ritvas barn som är 10 tror jag. Sen la jag i ordning lite smågrejer. Under kvällen fixade jag bara undan tallrikarna annars åt jag med dem andra. Det här fick jag 300 kronor för. Jag hade iallafall en trevlig kväll.

Litet urval.





Jag skulle kunna underhålla mig ett tag med att kolla på gamla bilder på min stora dator.

Wake up slow.



Hahahahahahah har fortfarnda gamla datorn vilket utnyttjas för fullt! Förresten kommer typ Helga hem i påsk. Det är lycka! Eva också men det visste jag redan fast det är också lyycka!

Dom jävlarna ska skjutas.

Då var den här lördagen igång. Jag har varit nere på simhallen och tränat mina småttingar. Efter det gick jag på gymmet och körde triceps och axlar. Det går så sjukt snabbt att träna när man är själv. Jag körde 4 axelövningar och 4 tricepsövningar på 40 minuter. Sjukt skönt att få träna lite idag iallafall. Klockan två ska jag till mammas kompis och göra i ordning för hennes 50-årsfest/mottagning. Där kommer jag vara hela eftermiddagen och kanske kvällen också, vi får se hur länge det blir. Det är iallafall vad min dag kommer gå ut på!

Lita på mitt ord.

Jag sitter vid gamla datorn nu eftersom jag är världens bästa flickvän (?!) och lånade ut min dator till Oskar. Hans hårddisk har blivit störd och funkar inte på någon dator hemma hos honom. Den enda den funkar på är min bärbara så han skulle lägga över en massa saker innan han går in med den. Men att jag sitter vid gamla datorn kanske jag ska passa på att utnyttja, här finns det många gamla, fula bilder....



Här har ni en bild. Jag har ett rosa linne på mig. Det är värt att notera! Den här bilden valde min familj som julbild -05 utan att berätta för mig. Jag hade inte tillåtit det om jag blivit tillfrågad....

Life.

Vindruvorna kostar 20 kronor kilot på Coop. Gissa om jag är lycklig?!

Baby.

Hello!
Jag är hemma efter en natt hos Oskar, träning och lunch på stan. Jag var helt slut när jag kom hem till Oskar igår. Låg helt död med huvudet på hans mage medan han spelade gitarr. Det var mysigt. Jag gick typ och la mig vid tio men sen kom Oskar och störde mig några gånger innan han också gick och la sig. Men det gjorde i och för sig inte så mycket. Nu är iallafall mamma och pappa hemma vilket är ganka skönt tycker jag.

Time to send someone away.

Jag har svenska just nu. Har precis skrivit en krönika om bloggar. Inte så överseriös och genomtänkt men det skulle nog kunna bli en rätt bra krönika om man bara genomarbetade den lite. Efter skolan idag ska jag skynda mig hem för att befinna mig på iksu kvart i fem. Där ska jag vara till typ kvart över sju. Sen blir det hem, plocka ihop lite saker hemma och sedan åka till Oskar och sova där. Vi är ju lediga imorgon så det betyder helg snart, de ni!

What's Another Day?

Jag måste bara säga att jag gick upp kvart i sju och städade hela huset. Var färdig tjugo över åtta, precis lagom för att hinna duscha, äta frukost och klä på mig i lugnt och ro. Idag hade jag förresten blåbär i min frukostsmoothie. Det var niiiiiiice. Nu ska jag lyssna lite på religiongenomgången.

Sexy beast.


If I love you.

Nu är den här dagen slut. Jag ska snart sova men jag kan ju berätta att jag har ingen franska imorgon på morgonen. Det betyder sovmorgon. I och för sig ska jag städa på morgonen men då slapp jag göra det ikväll. Skolan idag var inte så speciell. Svenska och samhällskunskap innan lunch. På lunchen var det möte med Ghanagruppen. Lunchkorten skulle laddas idag men alla gjorde det samtidigt och kön var dödslång. Därför hann inte jag och Oskar vänta eftersom vi skulle vara i 3B:s klassrum halv tolv. Oskar hade dessutom glömt kortet så vi gick och köpte en kebabrulle var. Det var gott kan jag lova. Eftermiddagen flöt på, engelska, tyska och idrott. På idrotten var det afrikansk dans. Ganska rolig lektion men kollen som höll i den trodde att alla i Sverige trodde att Afrika var ett land och att vi inte visste vad fiskenät var. Efter idrotten blev det iallafall gym på simhallen. Rygg stod på dagordningen och sedan 40 minuter crosstrainar innan det var dags för att hålla i e-gruppens träning. Sen hem och äta middag och inte göra ett skit, ganska skönt det med. Imorgon blir dock en stressig dag för mig.

Say that you need me.

Nu har jag lagt ut mitt brev och bild på fume. Jag läste igenom dem andras brev och dem var sjukt mycket bättre än mitt. Alla var typ mer personliga, men det är liksom inte riktigt min grej. Bilden jag la ut är också sjukt seriös. Den tragiska sanningen är att jag inte hittade någon bra, man kan ju inte ta världens posarbild, eller hur?




Better than nothing.

Idag när jag skulle sätt på knapplåset på min mobil fick jag totalt hjärnsläpp. Helt sjukt, jag hade verkligen ingen aning om vilka knappar jag skulle trycka på. Jag fick liksom prova mig fram, men jag hittade rätt till slut! Nu ska jag leta efter en bild som jag kan lägga in på fume. Shit, måste lägga in brevet också kom jag på nu, annrs blir det smisk från Birke.

Pokerface.


Vi två 17 år.

Nu har jag lagat mat och ätit med Joel. Det blev lax med blandade grönsaker, rätt gott faktiskt. Om 35 minuter börjar DH och efter det blir det sängen. Det blev bodypump och aerobic dance idag som planerat. Pumpen gick bra, trots min extrema träningsvärk i benen. Aerobic dance däremot, gick rakt åt helvete. Förra gången var det skitkul men idag var det en annan instruktör. Hon bara körde på och man han inte snappa upp stegen. Det tog emot men jag och Sofia gick efter 40 minuter. Det fanns liksom ingen mening med att vara kvar. Det var faktiskt synd, jag hade taggat det passet. Aja, får försöka hinna med måndagspassen senare i vår.

Closed for the season

Har haft sjukaste geografilektionen. Vi fick sitta och spela ett spel. Man startade typ flera företag över hela världen och skulle hålla igång dem och tjäna pengar osv. Helt stört spel. Nu är det bara svenska kvar. Sen ska jag träna när jag kommer hem. Det blir nog bodypump och aerobics dance. Nu kom min svensklärare så nu blir det ner med datorn,

Tonight I Killed The Hives.


I saw you.

Vi har religion nu. Pratar om värdegrunder just nu. Det är rätt intressant men jag är rätt otaggad just nu. När den här dagen är slut har jag bara två dagar kvar på den här veckan, lyyyycka. Jag har förresten ett till jobb på G, hoppas jag får det! Vi får se hur det går på torsdag.

Bad day.


Good luck.

Nu är jag hemma från dagens träningspass. Det blev inte bodypump som jag först tänkt utan jag körde ett benpass med Oskar och Anton. Det var sjuuukt jobbigt och jag kommer ha sjuuuukt ont imorgon. Tur att idrotten är flyttad till onsdag........ På fredag är jag förresten ledig. Joel (min morbror) tänkte bjuda mig på lunch då vilket inte jag tackar nej till. Fast jag bjuder han på middag imorgon så vi blir kvitt. På lördag har jag ett litet serveringsjobb hos mammas kompis på eftermiddagen och kanske kvällen. Det är jag faktiskt rätt taggad på och det är aldrig fel med lite klirr i kassan, eller hur?

Spend a little time.

Hihi på simskolan idag när vi satt i en ring på uppropet kom Alva lite sent och gick för att sätta sig med sin grupp. Då skriker Ebba "Hon ser ut som Petra" cirka fyra gånger. Det finns bara en likhet mellan mig och Alva och det är att båda har lockigt hår, annars är vi inte ett dugg lika. Sen när vi var i vattnet och jag hade doppat huvudet sa hon"Man känner inte igen dig". Hehe, hon är gullig. En annan sak som jag tyckte var rolig var när jag frågade ett av barnen vilket hans favoriträtt var. (Vi lekte en lek) "Gröt" svarar han. Vad är det som är så speciellt med gröt? De flesta barn säger typ tacos, pannkakor, spagetti och köttfärssås men inte Viktor inte, han tycker bäst om gröt!!

Nu ska jag iväg och träna. Tänkte bara dela med mig om dagens simskoleupplevelser nu så att jag inte glömmer.

Walking down the street.

Har precis haft svenska. Vi ska ha block i fyra veckor och den första april har vi nationella. Idag fick vi ut häfterna och fick även reda på årets tema som är "Engagemang och påverkan". Ett helt okej tema iallafall. Idag har jag simskola en och en halv timme sen tror jag att det blir träning, får se om jag orkar. Jag är förresten ensam hemma nu till på fredag. Det är skönt att vara själv i typ 2-3 dagar men sen räcker det tycker jag. Aja, jag överlever väl.

9 mars.


Good night.

E

You're the only one.

Nu har jag varit på iksu. Det blev ett triceps- och axelpass plus en timme crosstrainer. Har fått i mig lite middag och ska snart sätta mig och läsa veckorevyn. Förresten skrev jag inte att jag var på bio i fredags. Såg män som hatar kvinnor, bra gjort Sverige. Den var bra men det fanns scener som var sjukt jobbiga att se.

Don't pick it up.

Jag hatar sladdlösa telefoner. De försvinner ju bara!

B is for Brutus.


Walk idiot walk.

Oskar har åkt hem nu. Han kom hit igår kväll och så lagade vi middag. Sen tittade vi på senaste avsnittet av "How I met your mother", det var rätt stört. Det blev också en beckfilm, det tysta skriket. Den var konstig, inte alls beckaktig. Efter det var Oskar hungrig så vi gjort scones med dinkelmjöl. Det vart faktiskt riktigt gott. Imorse såg vi den senaste beckfilmen, i guds namn. Den sög, helt mongo och nästa film kommer bli jättekonstig. Nu är jag iallafall jävligt sugen på att träna. Det blir nog gym idag och kanske om jag har orken ett bodycombar, beror på när jag drar till iksu.

Evil.


I can't help it.

Som ni kanske märkt så uppdaterar jag gaska dåligt just nu. Det är faktiskt inte så att jag är dödligt less på att blogga elelr att jag inte har något att skriva. Det är mer så att jag inte orkar skriva. Jag har iallafall varit ute på promenad med mamma och pappa. Jag passade på att fota lite så det kommer väl bilder sen. Nu ska jag iallafall träna.

You smoke a lot.



Jag har fått klagomål på att jag inte uppdaterat. Idag började jag med lite gym. Hade tänkt gå på bodypump men det var bara BP-cykel, vilket är bodypump plus spinning i ett pass. Var inte så sugen på det eftersom de plockar bort en massa låtar på pumpen. Det blev alltså gym, bröst och biceps. Blev sjukt trött vilket bara är positivt. Sen åkte jag ner på stan med Oskar. Mer än så får ni inte nu.

I'm home.

Jag är hemma nu efter ett antal dagar i Ede. Det blev mycket skidåkning, tv-tittande och mys. Oskar pratade i sömnen på nätterna som vanligt och jag smällde i tån stenhårti en jävla pall. Skidåkningen gick förresten väldigt bra, dock frös jag mycket om mina stackars tår och fingrar. Det kommer väl lite bilder sen, inom en framtid. Jag funderar allvarligt på att sova snart. Det skulle vara skönt.

RSS 2.0