What is love?

God morgon! Jag ska snart ner till simhallen och efter det ska jag på stan och köpa en tröja, om den finns kvar. I eftermiddag ska jag nog gå på Niklas pumppass, kanske med Elin till och med. Förresten så la jag på igen på rygg och bröst igår, hehe. Peter taggade upp mig och det var inte så tungt med det jag la på i torsdags. Jag la faktiskt på lite på biceps också, det var nice! Nu ska jag klä på mig och sedan ta en promenad neråt stan.

Elle.

Jag älskar tidningen Elle! Den är så sjukt inspirerande på något sätt. Det finns många tidningar som bara handlar om skvaller, dieter och typ "är din kille otrogen?". Elle är verkligen inriktad på mode och det är så skönt. Okej att man inte ha råd med ens en tiondel av det som finns i tidningen men det är kul att se sånt också. Dessutom är deras interljuver med kändisar verkligen intressanta. Tusen plus till Elle säger jag bara!

Happy Birthday.

Då var mammas födelsedagsmiddag över. Menyn bestod av tunnbrödssnittar med rökt lax och pepparrotsphiladelfia till förrätt, entricôte och klyftpotatis och rostade rotfrukter med vitlökssmör till och såklart sallad och till efterrätt blev det en chokladtryffeltårta. Jag stod för allt förutom stekningen av köttet, den fick pappa stå för.

I födelsedagspresent fick mamma en spabehandling som heter "Spa relax från topp till tå" och beskrivningen lyder:

Avslappnande massage med aromaoljor av hela kroppen inklusive händer och fötter samt inbäddning i värmefilt. Under värmebehandlingen får ni rengöring av ansiktet, peeling digitopressur, lymfriktig vävnadsmassage av ansikte, hals och dekolltage, mask, vårdande kräm. Brynplock ingår.

Inte helt fel, right? Jag ska följa med och gå på samma behandling så det blir trevligt! Kvällen kommer inte ge så mycket mer. Har e-gruppsträning klockan 10 imorgon. Ska läsa lite Elle och gå och lägga mig tidigt idag tror jag.

My sweet mum.

Jag ska börja dagens första inlägget med ett GRATTIS MAMMA!


Pappa är visserligen med på den här bilden men den är så fin! Än en gång, grattis till min kära mamie som fyller 55 år idag! Min present äger men jag kan inte berätta den än. Inte för att hon läser min blogg utan det är mer en principsak.

Jag började iallafall den här dagen med att hänga med Maria på Minerva. Eftersom jag började elva och inte ville sova bort hela förmiddagen var det lika bra att hitta på något. Sjukt trevlig start på dagen och jag var fetglad efter att jag lämnade Minerva. Skolan bestod av en tysklektion som det inte hände något speciellt på men det ser ut att bli Tyskland vecka 17 och det är ju rätt chill.

Ikväll blir det födelsedagsmiddag för mamma. Det är jag som står för hela måltiden, frågan är hur det ska gå men det lär ni ju få veta. Nu är det snart träning som gäller!

Sorry, it was mine.

Först och främst, grattis till körkortet Clara! Det borde jag skrivit i mitt första inlägg för dagen men bättre sent än aldrig. Nu är det bara ett år och tre månader tills det är min tur.....! Jag kan ju lova att jag kände mig liten idag på föräldrarmötet när vi skulle presentera oss. "Hej, jag heter Peter och fyller 22 i år", Hej, jag heter Jessica och fyller 20 i år" och sen kommer jag "Hej, jag heter Petra och fyller snart 17". Aja, det är smällar man får ta.

Iallafall när jag övningskörde idag insåg jag ensak. Alltså jag har börjat känna mig rätt vad vid trafik och det är rätt chill och köra men så fort det kommer en bil på en utfart så rycker jag till. Jag räknar liksom med att folk är dumma i huvudet och bara tänker köra rakt ut i vägen! Det får jag ta och sluta med, det är inte bra för mina nerver!

jag tänkte avsluta det här inlägget med lite telenor-reklam som jag ska presentera imorgon på tyskan. Vet bara inte vilken jag ska välja...


Do you see me?

Då var jag hemma från iksu. Det gick bra på pumpen idag, hade lite mer vikter på både bröst och rygg och det kändes faktiskt helt okej. E-gruppsföräldrarmötet gick också bra och jag har äntligen fixat Sagas stickfot! Kort sagt, ett ganska bra slut på dagen.

Imorgon börjar jag skolan vid elva och går till kvart över tolv men eftersom vi har Birke så kanske vi får gå tolv, man kan ju alltid hoppas.

Jag har fått två anonyma kommentarer. Den ena har jag räknat ut är Helga men den andra vet jag inte. Vem är det som ska på "I taket lyser stjärnor" imorgon och har kungplatser?

I wish I was stronger.

Min morgon började inte bra. Varje gång jag bestämmer mig för att åka buss till skolan vilket är typ 2 ggr/år är det nåt skit. Imorse var bussen sen, enligt mig iallafall, så jag fick stå och frysa i en kvart! Usch, skolan idag började iallafall med franska. Jag har blivit så sjukt dålig på det men nu känns det iallafall lite bättre eftersom vi fick hjälp av Nora. På måndag ska vi spela upp en pjäs på franska för att som har steg två, inklusive tyskan och spanskan. Det är inte så farligt egentligen, måste bara lära mig manuset.

Idag har jag och mamma lunchat på Norrlandsoperan. Det var trevligt och gott och eftersom jag slutade 11 idag passade det alldeles utmärkt. Sedan övningskörde jag rätt mycket. Åkte ut till Röbäck sedan förbi lite små byar och turen slutade på Ö&B där jag köpte en tavla som jag spanat in ett tag nu. Nu sitter jag hemma men ska snart till simhallen. Idag är det föräldrarmöte också men sen blir det pump!

Det här var andra gången jag skrev det här inlägget. Förra gången slutade internet fungera just när jag skulle publicera. Hoppas det funkar nu.

Försent för Edelweiss.



Inte långt kvar till Håkan nu inte! Jag vet att du ångrar dig Maria!

And how do you feel about it?

Det har inte blivit mycket uppdatering idag, jag har haft fullt upp! Engelskan gick sådär, tyskan var rolig som vanligt och sömnföreläsningen var jävligt tråkig. Jag och oskar turades om att spela nåt pingvinspel på hans ipod. Det var ganska kul faktiskt!

Jag följde även med honom för att se ut glasögon. Han fick med sig fyra par bågar hem och ska ha bestämt sig tills imorgon. Efter det blev det simhallen och en massa diplomskrivning men det var ju skönt att få det bortgjort! E-gruppsträningen gick bra men föräldrarmötet var imorgon så nu har jag ängnat kvällen åt att baka till det. (Man måste ju smöra lite för föräldrarna, eller?) Det blev tigermuffins med chokladfrosting, det ni!

Imorgon blir det chillzor, två lektioner. Dock måste jag gå upp sju vilket är ganska wääää. Sen måste jag styra födelsedagspresent till mamma som fyller år på fredag. Jag har en liten idé men jag vet egentligen inte. Får väl se.

I hope you know.



Jag upptäckte att han kommer till Umeå imorgon. 140 kronor kostar det om man köper biljetter på style. Det skulle vara jävligt kul men jag vet inte, det kostar fortfarande pengar.

I taket lyser stjärnor.



Den här filmen vill jag se. Det var min favoritbok när jag var 14.

I painted a pitcure of you.

Jaha, då var typ den här dagen över. Imorgon ska jag först till Iksu med mamma på morgonen. Jag börjar ju inte förrän tolv. Sen ska jag väl springa förbi Catarinas och köpa en sallad innan skolan börjar. På schemt imorgon står engelska med en otydligt muntlig sak som betygsbedöms, en halv tysklektion och en föreläsning om sömn som slutar 15.50. Sedan klockan fyra ska jag befinna mig på simhallen för att skriva diplom och där lär ja vara kvar till klockan 6 då e-gruppträningen börjar. Klockan sju tror jag det är föräldrarmöte med e-gruppen eller så är det på torsdag, jag minns inte men jag lär ju märka det imorgon. Aja, som ni ser, fullt upp imorgon iallafall men jag tror att jag kommer skriva något litet inlägg åtmindstone.

Todays outfit, but it's not mine.

Nu har jag kört en massa bil. Det blev en tur till strömpilen med mamma. Först gick vi på lindex där jag kollade in klänningen som jag hittade idag på lindex hemsida. Den var nice så den fick följa med hem tillsammans med ett par ljusrosa och ett par lilaröda strumpbyxor.



Här är en outfit-bild på klänningen från lindex hemsida. Deras hemsida är faktiskt riktigt bra eftersom de lägger upp outfits så man får inspiration på hur man kan använda kläderna.

Iallafall, efter lindex blev det ica maxi vilket inte var speciellt spännande. Jag fick med mig en Elle-tidning och vindruvor hem så jag är nöjd. Körde rätt mycket också för vi tog en omväg hem. Nu ska jag försöka koncentera mig på engelskan.

Big girls don't cry.

Jag har haft den låten på hjärnan hela dagen! Jävla bodypump, den är ju inte ens bra men det är oftast de låtarna som fastnar.

Förresten, jag har kommit på en sak. Tvåan på gymnasiet är sjukt dryg. Inte på det sättet som alla säger med mycket uppgifter, mycket nya saker osv. Utan det jag tycker är jobbigt är att man är så satans omotiverad. I ettan har man ny klass, allt är nytt osv och i trean har man studenten att se fram emot. Men i tvåan, vad har man att ser fram emot egentligen, ytterligare ett år i skolan? Visst kan det vara ganska skönt att gå på gymnasiet och inte behöva riktigt ta tag i sitt liv men fortfarande, jag har sjukt svårt att hitta motivationen för att verkligen bry mig om det jag lär mig, tragiskt men sant.



Den här bilden är sjukt misslyckad. Sne och jävlig och jag missade Eva men på något sätt är den bättre än den "lyckade" bilden jag tog. Den här ser spontan ut och man ser Evas leende så därför förtjänade den en plats här på bloggen. Den får mig faktiskt lite motiverad, inte på skolan men på livet. Just nu pluggar jag iallafall inte matte och det är dumt av mig.

Do it!

Följ min blogg med bloglovin

Highway to hell.

JAAAAAA, jag fick mvg på extrauppgiften jag gjorde i företagsekonomi. Sjukt härligt, nu blir det nog ett mvg i den kursen. Iallafall, just nu har jag religion. Har precis fyllt i mina mål med kursen, hehe. Det här är sista lektionen för dagen vilket betyder att jag slutar fem över ett. Frågan är vad fan jag ska göra resten av dagen. I morse tränade jag på gymmet på gammlia med idrotten. Det gymmet är fan ett rent fängelsegym men det är skönt att gymma på skoltid iallafall. blev bröst och biceps i morse. Får se om jag drar på Iksu ikväll och kör lite kondition eller något.

Idag är jag irriterad på mina byxor, min tröja och min cykel, bara så alla vet. Jag har nog lite lätt pms idag. Veckan är annars chill, väldigt få lektioner vilket betyder att jag hinner träna mycket. Sen är det simskola och e-gruppsträning som vanligt och på fredag fyller mamie år så då blir det födelsedagsmiddag då.

Nu ska jag spela lite Ninja, vi hörs.

I'm lonley.



Jag gillade bilden. Satt i mitt rum med kameran uppe när Helga kom in och var mongo. Det fastnade på bild. Jag saknar det faktiskt. Att ha mongosystrar som skäller ut mig för att jag lånat deras kläder, gnäller på att jag inte städar undan efter mig osv. Jag har min pilatesboll i Helgas rum och kläder som jag inte orkar städa in i garderoben på Evas säng och ingen säger till mig! Sen hatar jag att prata på skype. Det ger inget, man missar så mycket i varandras liv så man vet inte vad man ska säga. Istället sitter man där tyst och undrar var man ska börja. Det slutar med att man lagt på innan man fått ur sig det man vill få ur sig. Där har ni mina känslor gott folk.

Allmänt just nu känner jag mig ganska ensam. Varför vet jag inte men det är så det är. Nu har jag varit duktig och gjort en comeback med två inlägg idag. Jag tror det blir sängen nu. Vi hörs!

I'm back, again!

Okej, det är dags att komma tillbaka nu. Livet går vidare som vanligt. Den här veckan har jag knappt några lektioner vilket uppskattas. Clara och Maria har fyllt 18 och Maria har också tagit körkort. Detta är värt att nämna tycker jag!

Jag kan ju bara säga att jag är nååådigt less på min cykel. Stödet är helt pippat, det klarar liksom inte ens av cykelns vikt. Det händer ganska ofta ett den bara ramlar gärna också när jag har en dålig dag.



Just nu är jag förälskad i den här serien. Tagga onsdag då kommer nästa avsnitt ut.

Confused.

Ahhh, jag är helt sinnessjukt sugen på att baka men det känns så jävla slöseri. Jag har förbjudet mig själv att äta massa sötsaker och om jag bakar kommer jag ju lätt göra det, och om jag inte gör det, vem fan ska då äta det? Här har ni det största problemet i mitt huvud just nu. Det nästa största måste vara att jag glömt min laddare till datorn i skolan och nu när jag ändå tar upp problem, mitt cykelstöd bör avlivas snarast. Min cykel ramlar om jag lägger i ett par stickade vantar i cykelkorgen. Fatta, den ramlar av det. Jag blir tokig, egentligen vill jag bara sova.

Ät inte gul snö.

Engelska nu, lika slappt som vanligt! Jag har inte skrivit på länge, har inte orkat. Det blir nog ingen bild idag heller, tråkigt nog.

Iallafall, i lördags hände nog det sjukaste jag varit med om. Jag sov hos Oskar och där låg jag och halvsov fridfullt. Plötsligt vänder sig Oskar mot mig, skriker nej, och puttar ut mig hur sängen. Sen börjar han slåss, jävligt tjejiga slag och det var ju tur det. Jag sa åt honom att sluta och helt plötsligt sätter han sig rakt upp, säger ordet hotell, tänder lampan och vaknar. Helt sjuk kille! Oskars mamma hade hört det så dagen efter frågade hon om vi hade slagits i natt. Oskars morfar gör tydligen så.
Aja, nu ska jag gnälla lite. Det är så satans äckligt på vintern när snön ligger på marken. Det är fint och vitt men alla hundar som pissar överallt ger fula, äckliga, gula fläckar.

Gud vad dåligt inlägg det här blev.

So boring.



Så var det väl dags för ett inlägg igen då. Idag har jag kört spinning i morse, hängt lite hemma hos Oskar, haft e-gruppsträning och efter det blev det gym. Nu är jag skapligt trött, helt sjukt, klockan är bara tio men det skulle inte ens vara lite fel att gå och lägga sig! Imorgon har jag inte så mycket planer, de flesta har väl börjat skolan så jag ska mest chilla, träna och ha en e-gruppsträning. Gud vad jag bara skriver skit just nu!

Ett stort grattis till Matilda som idag, i och med hennes 18-årsdag, tagit ett steg in i vuxenvärlden! :D

Todays photo.



Kom på två till saker från 2008. Jag köpte nya skidor och en systemkamera! Det är ju inte fyskam det, inte! Förövrigt har jag kommit igång med träningen igen, känns skönt kan jag lova. Jag och Peter tävlar om vem som är snyggast när det gäller beach 2009 och jag har nyårslöfte med Sofia att blir stenhård med träningen och bli vigare. Mitt eget nyårslöfte är att sluta äta godis. Där har ni mitt år gott folk! Nu ska jag sova så jag orkar ta mig upp imorgon och träna imorgon. Kisses!

I might miss you.

Nu ska jag inte gömma mig från bloggen längre. Nyårsdagen vaknade jag, städade och stack sedan till Sollefteå, kom tillbaka i förrgår. Jag hade iallafall sjukt roligt på nyår, bra start på det nya året! (Bussresa dagen efter var väl inte det bästa men ändå)

Vad har hänt 2008 då?

Kompisar
*Har träffat nya kompis
*Har återupptagit kontakten med gamla kompisar
*Har förlorat kontakten med kompisar

Det har väl hänt både bra och dåliga saker på den fronten skulle man kunna säga.

Utomlandsresor:
*Bad Gastein - Österrike, skidsemester med Helga och Mamma
*Bodrum - Turkiet, sommarsemester med hela familjen plus min farbrors familj
*Bilsemester med Mamma och Pappa. Danmark, Tyskland, Österrike och Tjeckien
*Lissabon - Portugal, följde med mamma när hon skulle på kongress
*Mallorca - Spanien, åkte med mamma, pappa och Eva på en liten tripp på novemberlovet
*Kandersteig - Schweiz, hälsade på Helga tillsammans med Eva

På resfronten har jag varit rätt bortskämd måste jag erkänna.

Upplevelser:
*Umeå Open, blir alltid lika förvånad över hur kul det är
*Where the action is, tripp till Stockholm med Oskar, Anton och Viktor
*Oskars stuga, inte världens grej men jag trivdes så satans bra där!

Haha jävligt dött på "upplevelsefronten" men det är för att jag kommer inte på något mer nu. Jag ska väl uppdatera lite med bilder i framtiden men så länge får ni nöja er med det här.

RSS 2.0