Fuck you.



Jag gillade inte den här låten första gången jag hörde den. Den har ju rätt skön melodi men jag tyckte det var fel att göra en låt då man bara sjunger fuck you liksom. Men idag fick jag veta att den faktiskt har en poäng och låten syftar mot George W Bush. Den blev genast mycket bättre när jag hörde det, inte bara för att den var mot honom, utan för att låten faktiskt fick en poäng.

Kul.

Det har varit en sjukt skön helg dock är jag bränd men det är smällar man får ta. Jag borde skriva på religionen nu men det har jag egentligen ingen lust med. Vi ser väl om jag tar tummen ur arslet.

Dock är jag jävligt besviken, det är tur jag har Oskar iallafall.

Köpte nya hörlurar idag.


Dagens outfit.



Tänkte prova mig på en lite annorlunda form av en dagens outfit. Har har ni färg och mönster på dagens kläder.

Sunset.



Nu är Grekland bokat och klart. Det blir flyg från Arlanda den 20 juni till Samos och sen åker vi runt i två veckor innan det bär av hemåt. Skönt att det äntligen blev klart. Idag är jag ledig och om 50 minuter ska jag klippa mig. Jag funderar på om jag ska orka ta med träningskläder och träna efter. Tror fan att jag gör det. Sen ska jag jobba lite simskola mellan sex och halv åtta och dagen avslutas med att umgås lite med Sofia.

Kung kung kung.

Nu kan även geografin strykas från listan.

Done.

Då var samhällsuppgiften klar och inlämnad. Då var jag klar med samhällskunskap B vilket betyder att det inte blir någon mer samhällskunskap på gymnasiet iallafall. Idag gör jag även bort sista saken på tyskan som är en läs- och hörförståelse. De uppgifter som jag har kvar nu är:

*Idrotten - 1 A4 reflektion över hälsan under de senaste två åren utifrån konditionstesten
*Religionen - Uppsats om Buddhism, 1-3 A4 Lite jobbigt eftersom mitt betyg hänger på den)
*Geografi - Staden, jag ritar och planerar en ny stadsdel till Umeå så den är bara rolig.

Det är allt jag har kvar tror jag. Påminn mig någon om jag har glömt något.

Ingen fantasi.

Imorse var det konditionstest på idrotten. Jag tror att jag sprang snabbare än förra året och det är ju bra eftersom jag inte kör lika mycket kondition längre. Dock höll jag på att dö och kunde inte andas ordentligt men nu känns det jävligt bra att det är över. Just nu har jag religion och sedan samhällskunskap. Sen är det slut på dagen men jag och oskar ska hem till honom och plugga geografi. Vi får se om och vad för träning det blir idag, kanske bodypump och spinning men jag får se. Nu ska jag lyssna lite.

The one and only.

Hehe, det hjälpte att gnälla lite, fick lite kommentarer. Det är nog kortsiktigt men ändå. Jag har iallafall varit på bodypump och kört det nya passet nu. Det var rätt bra, bra musik iallafall. Nu är det bara vissa övningar jag msåte lära mig bättre tills om tre veckor, eftersom utbildningen är då. Nu ska jag titta lite på vänner.

Dumdidum.


No comment.

Fan vad tråkiga alla är. Man får ju aldrig några kommentarer era tråkiga jävlar. Typ hur awesome var det inte att jag fick jobb på peace&love? Är det någon som kommenterar det? Nääääe. Det finns en jävel som kommenterar, och den kommenterar endast mina grammatik- och stavfel. Aja, nu är det nog gnällt. Vill bara säga att det var jääävligt skönt att sova i en mjuk säng inatt. Man lär sig uppskatta sådana saker när man åker på simtävlingar. Idag är det förresten release av bodypump 70, taggat.

Hej alla barn.

Jag är hemma, dock dödligt trött efter helgen. Ska nog sova snart. Barnen skötte sig dock väldigt fint men att sova på ett uppblåsbart liggunderlag är inte det trevligaste. Jag tog iallafall bussen hem vid lunch och jobbade sedan på simskolan på IKSU. Det var sjukt kul i slutet:

Ellen (Simskolebarn): Kommer det fler simskolebarn nu efter oss?
Rasmus (Simledare): Nää, nu ska en massa tjocka tanter gå på vattengympa.
Ellen: Mamma, nu ska massa tjocka tanter ha vattengympa.
Emmens mamma: Men Ellen, så säger man inte. De kanske mår dåligt över att de är överviktiga.
Ellen: Men Rasmus sa........

Heheheheheh det var sjukt kul när hon sa det. Undra vad den mamma tycker om Rasmus.

Summertime.

Jag är helt sjuk trött. Förstår inte varför, jag sov ju bra i natt (fast oskar sova här). Dessutom har jag ont i ryggen utan anledning och så ska jag upp klockan 6 imorgon. Mitt humör är på topp! Jag var iallafall på bodypump idag. Det var sommarspecialpass med gamla sommarlåtar. Det var rätt bra, dock var instruktören liiiite väl energisk. Fast iofs, det är bättre det än om hon hade varit värsta otaggad. På måndag släpps förresten det nya passet vilket ska bli väldigt roligt. Det känns att det är dags för ett nytt pass! Nu ska jag packa och städa. Tror inte de blir något mer skrivande ikväll men man vet aldrig.

And I miss you love.

Jag känner för att shoppa loss, stenhårt! Detta humör brukar dock försvinna så fort jag är nere på stan. Igår såg jag förresten Änglar&Demoner. Den sög jämfört med boken. Imorgon blir det Skellefteå med några barn från e-gruppen. Jävligt skönt att slippa vara hemma på Kulturnatta.

Det sög ju rätt hårt!

Åh, tror ni inte att jag får funktionärsjobb på peace&love nu när jag typ inte kan?

Inte mycket att skriva om.


Ritter sport!


Ritter Sportfabriken. Billig och god choklad, m-m-m! Dessutom typ tusen smaker.

Snart är det helg igen. Jävulskt skönt måste jag säga. I helgen ska jag inte göra så mycket. Imorgon blir det att grilla hamburgare och gå på bio sen ska jag hinna städa lite, kanske sola lite osv. Det är ju kulturnatta i helgen men jag känner verkligen inte för det. Det är liksom inte ens lite roligt. Aja, jag får väl se vad det blir. Sommaren kommer förresten bara närmre och närmre och jag gillare!

En vän med en bil.



Jag gillar den här bilden. Den är från flygplatsen i Berlin. Just nu har jag geografi, inte så kul men jag har varit rätt duktig och skrivit en del. Snart är det lunch iallafall. Bodypumpen igår gick förresten rätt bra, jag hade 10 kg på varje sida på bröst och rygg. Det trodde jag inte att jag skulle klara men det gjorde jag. Iallafall, får se var det blir för träning ikväll, kanske pump igen... eller något annat.

Blommor i Tyskland.


When I was younger.


Sista simskolan på simhallen för den här terminen är avklarad. Det är ganska skönt men det var faktiskt väldigt roligt att jobba idag. Nu är det iallafall träning som gäller, får försöka tagga till, är inte så taggad just nu. Nu måste jag åka iallafall.

Årets solbränna.



Jävligt collt att jag lyckades få honom just där solen lös.

Här har vi dem.



Här har ni förresten min lilla e-grupp. Det här är visserligen bara delar av den. Den är tagen på andra passet på  Umestänket så det är de som var där då som är med på bilden. Jag har inte så mycket att säga, det kommer väl dyka upp lite bilder då och då från Umestänket och någongång snart borde jag väl lägga ut lite Tyskland-bilder. Vi får se om det blir ikväll.

Våren har även nått Umeå...



.. men idag kändes det som sommar.

Umestänket.



Ursäkta för min dåliga uppdatering i helgen, har mest hängt på simhallen. Det har varit simtävling för de små liven. Som vanligt är det såklart bra väder under Umestänket då man är fast inne på simhallen, yeeey! Men idag har jag iallafall kunnat sitta ute i solen några timmar och läst Elle, har till och med fått lite färg! Nu gäller det bara att hoppas att vädret håller i sig men snart är det dags att dra till Iksu för att jobba simskola där.

Sommarjobb.

Äntligen har jag ett sommarjobb iallafall!

Bra jobbat liksom!

Yes, jag hällde precis ut en påse tamponger över hela badrumsgolvet. En sådan stor påse som de säljer på apoteket. Tur att jag precis hade stängt toalocket, annars vet ni vem som suttit och fiskat upp tamponger ur toan hela kvällen.

Nu är jag tillbaka, frågan är hur länge.

Nu är jag hemma från e-gruppsträningen. De små liven har tävling i helgen vilket betyder att jag inte har något liv i helgen. Men det blir nog bra. Livet just nu rullar på, det är mindre än en månad kvar till skolavslutningen och inte allt för mycket skoljobb kvar. Idag gjorde jag bort en muntlig sak på tyskan och även muntliga nationella i engelska. Det jag har kvar nu är:

*Utopia - Samhälls (Rätt lungt, vi är typ klara)
*Planering av en ny stadsdel - Geografi (Går också rätt bra, jag och Oskar har kommit rätt långt)
*Nationella - Franska (Måste öva lite men det är rätt lungt där med)
*Läs och hör - Tyska (Inget man kan förbreda sig på)
*Uppsats - Religion(Har inte fått den än så jag vet inte riktigt men alltför svår kan den inte vara eftersom vi får det sent.)
*Hälsouppgift - Idrotten (Inte särskillt mycket det heller)

Så jag är rätt lugn..

Bild från Tyskland.


Kung.

Min dator är lagad, kung!!!!

Hallå gott folk!

Det är kul att se att trots att jag inte uppdaterar min blogg just nu är det ändå några trogna besökare som går in här varje dag. Det är alltid trevligt! Håll ut mina vänner, jag borde få tillbaka min dator snart! Dessutom kanske jag har en glad nyhet till senare, men vi får väl se hur det blir med det.

En förklaring.

Anledning till att jag inte uppdaterar just nu är eftersom min laptop är trasig. När den är lagad kör jag igen, kanske till och med med en ny bloggdesign? Vem vet? Jag har iallafall gett upp matte c så just nu räknar inte jag ett skit. Ska ta upp det igen om några veckor men jag gör alltså inte provet den här terminen.

RSS 2.0