Antiparos.

Nu ar jag pa antiparos. Resan borjade med lite kaos, ett borttappat pass och en valdigt laskig landning men det fortsatte battre. Hotellet var mycket battre an vi forvantats oss och laget var jatte bra. Vi stannade pa Samos till idag da vi tog baten hit till antiparos. Har traffade jag en mycket brun Maria och en mycket brun Kajsa. Vi har precis atit middag och sitter nu vid varsin dator. Jag har egentligen inte sarskillt mycket att skriva. Jag ar lite latt brand och har det valdigt skont. Det var nog allt!

One day I'll fly away.

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli typ halv tolv. Då bär det av till flygplatsen. Idag åker jag till Arlanda och sen vidare till Uppsala. Imorgon blir det Grekland vid lunchtid. Jag kommer alltså förmodligen inte vara så aktiv på bloggen, kanske något inlägg då och då eftersom jag måste kolla mailen. Dessutom kan det komma upp något ivkäll så ni kan ju hålla utkik ändå. Till Sverige kommer jag tillbaka natten den 4 juli och sedan flyger jag hem vid 3 den 5 juli. Idag är det midsommar och jag har inga planer, kommer väl sitta och löka i Sunnersta men det gör inget för jag i övermorgon kommer jag ligga och steka i solen. Hoppas vädret här hemma blir bra också så hörs vi.

Förresten såg jag, Eva, Oskar och Sofia baksmällan i förrgår. Sjukt roligt film som bör ses. HELGA, du borde verkligen se den!!!!!!!!!

Gone, going.

Oskar har åkte till sin stuga nu, wääää. Han kommer hem på söndag men jag åker imorgon så vi kommer inte ses förrän om två och en halv vecka. Det är egentligen inte så lång tid jämnför med hur länge vi brukar vara ifrån varandra på sommaren. Förra året var det fyra veckor så det kommer nog gå bra. Dessutom kommer jag vara i Grekland och det är ett ganska bra ställa att sakna någon på.

Söt-potatis-paj.



Fanny undrade hur stor Tilda var eftersom Ossian var så stor. Här har vi alltså Emmys andra systerbarn. Hon var hur gullig som helst och ville hela tiden hälla upp dricka åt Emmy.

Gullebarn.



Barn är väldigt roliga att fotografera. Här har vi Emmys systerson Ossian, sjukt gullig!

Jag vet inte vad jag ska säga.

Nu har mamma och pappa tagit bilen och kört söderut. Jag kommer ikapp dem på fredag men fram tills dess är det bara jag och Eva hemma. Dagens planer är träning och lite simskola. Ikväll är det dh också så det ska såklart ses. Jag blir lite rastlös efter att jag varit på iksu fre-sön och tränat hela dagarna. Det känns liksom lite dött att bara dra en vända på gymmet. Egentligen är jag sugen på bodypump (konstigt nog) men jag vet att jag borde låta kroppen vila minst en dag till. Tiden som jag är hemma nu är inte heller särskillt speciella.

Imorgon: Träna, träffa Clara, jobba lite simskola, Oskar.
Torsdag: Träna, hänga hos Oskar innan han åker til stugan och vi inte ses på två och en halv vecka, simskola
Fredag: Träna, flyga till Arlanda, vara i Uppsala
Lördag: Flyga till Grekland
Söndag: Förhoppningsvis njuta av solen

Nu ska jag ladda lite för att dra till iksu. Pusshej!

It's raining cats and dogs?

Jävla bajsväder. Jag kände att jag också behövde klaga på det. Just nu öser regnet ner och jag som ska till simhallen om typ fem minuter. Har lovat att hjälpa till med simskolan den här veckan så mellan 17 och 19 kommer jag hänga där mån-tors. Det ska typ vara dåligt väder hela veckan fram till måndag. Tur att jag drar till grekland på lördag. För er som är kvar här hoppas jag verkligen att det blir bra väder och att dte håller i sig sen när jag kommer hem. Förresten är utbildningen klar nu och jag hade fan ondare igår än jag har idag. I och för sig känns det bra för då kan jag gymma imorgon. Nu ska jag plocka ihop mina grejer och pallra mig ut i regnet...........

För hon har tagit studenten.



Lite sen med bilderna men bättre sent än aldrig. Jag hade kameran med till alla tre som vi var hos på studenten men bara jag fotade bara hos Larsson.

Yey.

Jag kommer vara så trött på söndag kväll men roligt är det, och det är väl huvudsaken?

Sunset.

Jag var knappt hemma igår så det blev inget inlägg. Igår var det alltså skolavslutning så nu har jag sommarlov. Idag tar alla treor i Umeå studenten så planen för eftermiddagen är att åka runt och fika. I eftermiddag är det också avslutning för e-gruppen. Jag tänkte ta med mig kameran på alla studentmottagningar så det kanske åker in lite bilder ikväll, eller imorgon eller någon anna dag. Igår var det alltså skolavslutning, som vanligt var det dags för lärarna att göra bort sig. Det var rätt underhållande men förra året var svårt att toppa. Dock var 2a lilla pjäs om lärarna jävligt rolig! Sen åkte jag och oskar och köpte jordgubbar innan vi åkte hem till honom. Där åt vi jordgubbar med glass med hans mamma och på kvällen beställde vi pizza från Ängen. I övrigt bestod kvällen av att titta på när Oskar spelade fotboll med sitt korpenlag och ett dh-avsnitt. Lite efter elva cyklade jag hem och njöt av att det var ljus ute och att men fortfarnde kunde se solen gå ner. 

Just do it.

Nu är simskolan på iksu slut för den här terminen. Det känns rätt skönt. Om en vecka kommer jag vara dödstrött efter en tre-dagars bodypumputbildning. Det ryktas om att man kör typ 12 pass på tre dagar. Om två veckor kommer jag iallafall att vara i grekland och vila upp mig. Det känns ju inte helt fel. Det är sinnessjukt lite kvar i skolan nu. Vi slutar redan på tisdag och på onsdag blir det att dra runt på diverse studentmottagningar. Nu ska jag typ sova. Ska slå en pling till Oskar först bara.

All gone.

Jävlar, jag sov elva timmar i natt, inte dåligt! Eler jo, rätt dåligt för nu är hela dagen borta. Ska ju bara på iksu kvart över tre och kommer inte hem förrän halv åtta. Aja, något hinner jag väl hitta på under de här fyra timmarna. Igår kväll hade vi förresten en rätt charmig familjekväll. Helga saknades dock men första spelade jag, pappa och Eva fia med knuff. Sedan fick vi med mamma också i en omgång med A till Ö. Eva vann båda gångerna, i fia överlängset men i A till Ö var det väldigt jämt ändå. Nu ska jag gå upp och ta mig en frukost, eller kanske lunch?

I'm fine.

Har ett lågt besökarantal idag. Det var ju tråkigt eftersom jag faktiskt varit aktiv och lagt ut bilder! Men det betyder väl bara att folk ha ett liv. Det borde jag också skaffa mig. Har med det på priolistan men det blir inte riktigt av. Man blir så rastös av att inte göra något. Hela dagen har jag mest gjort ingenting och det känns jättekonstigt att inte ens ha något plugg som jag borde göra. Kommunsimmet gick iallafall bra ioch några barn fick iallafall plaketer och det var ju kul. Det blir kanske att sova redan nu så kanske jag vaknar tidigt imorgon för en gångs skull. Imorgon väntar simskoleavslutning på iksu. Ska vara där kvart över tre. Fram tills dess vet jag inte vad det bli, lite träning kanske, vem vet?

What a wonderful world.



Vi är så jävla fräscha.

Moviestar.

Gårdags kvällen tillbringades med Eva, Oskar och Sofia. Vi såg "i taket lyser stjärnorna". Det var min favoritbok när jag gick i femma-sexan. Filmen var dock inte speciellt lik boken, vilket jag tycker var lite tråkigt. Det sjuka är att jag läste den där boken senast i sexan tror jag och ändå kommer jag ihåg den jättebra. Jag har helt sjukt långtidsminne. Iallafall, det var trevligt. Sedan satt jag, Oskar och Sofia upp ett tag till och tittade på alla bilder från balen på vk.se och kommenterade. Det var trevligt. Idag väntar inte så mycket. Ikväll är det dock kommunsim för e-gruppen.

Mera bal.


Emma och Ragge.

Sofia och Elin

Emmy och Elin.

Här är ett litet utplock från VK:s bilder. Vi stod vid bilarna och såg när folk klev ut istället. Här är när dem går på röda mattan.

Bal.

Lika kul som alltid att kolla på de som åkte till balen, dock var det sjukt kallt. Mitt finger var alldelse vitt när jag kom hem. Det var faktiskt lite läskigt. Aja, man ska vara glad för att det inte regnade iallafall. Jag var där med Clara iallafall vilket var väldigt trevligt. Vi kom fram till att snyggaste paret var Emma och Ragge. Inte bara för att man visste vilka dem är, utan för att de strålade verkligen om dem. Så sjukt snygga var dem och gjorde en väldigt fin entré. Åh, man blir ändå taggad inför nästa år.....

Gördjäääbbs.

Oskar är sjuk så jag åkte hem till honom med lite jordgubbar och choklad så nu efter lunchen har vi ätit lite choklad-doppade jordgubbar. Väldigt mysigt skulle jag vilja säga. Ikväll är det bal för treorna så jag ska ner och titta på alla klänningar och fotografera. Vi får väl se om jag lägger ut några bilder senare.

Rubriken är förresten mitt och Helgas sätt att säga jordgubbar...

Blow him back in to my arms.

Jag kom ganska nyss hem från iksu. Det blev mitt och Evas mördarbenpass på gymet. Snart bär det av till simhallen för ledaravslutning/utbildning men först måste jag hinna duscha. Idag blev det iallafall ingen skola, kändes bara ovärt. Jag har typ helg nu för jag har ingen lektion imorgon och ingen på fredag men jag har ju fortfarnade lunchkortet så jag åker nog ner ändå. Jag gjorde förresten klart religionen i morse så det är bara idrottsuppgiften kvar och den går på ett kick. Det blir nog också färdigt ikväll. Nu ska jag som sagt duscha.

I hennes skor.





Skorna jag köpte igår. Egentligen gillar inte jag gladiatorsandaler men de här var inte riktigt gladiatorsandaler. Aja, jag la ut dem för oskars skull. Han ville se dem men han kommer inte tycka om dem tror jag. Men det gör jag så....

Under bordet.


I'm not.

Nu har jag glassat på Iksu spa i tre timmar. Det var avslutning för iksu:s simskoleledare. Det fanns ett rum där men kunde ligga och chilla också var det värsta strandkänslan. Man blev till och med brun av lamporna i taket. Aja, jag tänkte sova nu, hade inte så mycket att berätta.

RSS 2.0