The last day.



Haha just nu skiter jag rätt mycket i vad jag lägger ut för bilder. Den här är iallafall tagen i Norrtälje i november då det var asmycket snö där. Tyvärr har de ingen kvar. Iallafall, idag har jag pluggat ihjäl mig men jag har iallafall lämnat in både företagsekonomin och historian/samhällen. Känns sjukt skönt eftersom deadline är imorgon (eller egentligen idag) men vem vill plugga på nyårsafton. Imorgon blir det iallafall middag med några här hemma sedan får vi se vart vi drar, har ganska lösa planer men det blir nog nice. Igår var förresten skittrevligt med hela närmsta släkten på mammas sida. Morfar verkade tycka om det också vilket var huvudsaken och nu har hela den halvan av släkten träffat min Oskar, haha. Nu ska jag läsa lite ur Breaking dawm innan jag somnar. Vi hörs!

Shopping.


Kofta från MQ, sunshine och tröja från Dress&Demin, Humör.


Vit tröja med tryck, lindex, två baströjor från H&M och ett par lång träningsbyxor från InterSport, nike.


En svart, lång kofta från stadium, warp.

Här har ni mina inköp, tre av plaggen är köpta på rea. Det är alltid så när det är rea, man hittar andra fina kläder för fullpris istället! Aja, jag behövde iallafall lite nya kläder men nu borde jag rensa min garderob istället och desstuom inhandla nya jeans. Humörtröjan slapp min plånbok lida för. Jag fick ju ett presentkort på varfritt plagg av mamma och pappa i julklapp så det blev den tröjan som jag har drägglat över ett tag.

Not that good.



Tog lite jullov från bloggen. (Vi skyller på det). Dagarna sen julafton har rullat på. Juldagen blev tv-mys hemma hos Oskar och på kvällen blev det middag där med hans mamma och pappa och hans systrar och deras pojkvänner, satsigt eller vad? Nä men det var trevligt måste jag säga. På annandag var jag en snabbis på stan och sen kom Martin, min morbror från Österrike, upp med sin familj. Igår kom Christian, min andra morbror, och hans familj upp. Idag har jag chillat runt lite på D&D, intersport och strömpilen. Ikväll kommer Eva hem från Norge för en liten snabbvisit. Anledningen till att alla kommer upp till Umeå nu samtidigt är att min morfar fyller 80 år imorgon så det ska firas! Där har ni min uppdatering på de senaste dagarna, snart kommer även ett inlägg med mina senaste inköp.

Merry Christmas.

GOD JUL!!!!!!!



Jag hade inte tänkt skriva något inlägg på julafton men nu har jag tid över så det blir ett ändå. Alla julklappar är öppnade, underhållningen är slut och alla är dömätta efter dagens ätande, precis som det ska vara helt enkelt. Eva saknas dock men henne har vi pratat med i telefon och jag har ju fått min julklapp från henne och hon har fått min. Dessutom kommer hon hem den 29 så då får jag träffa henne!!!

Julklapparna i år bestod iallafall av en massa olika saker, bl a en pilatesboll och en bok om pilates, ett armband och ett par örhängen, ett underställ, presentkort på ett valfritt plagg, 1000 kronor i bidrag till en mini-dator, linser, en miniplatttång, säsongmuminmuggen för i vinter, kiss&bajsmobilstrumpor osv. Sjukt bra julklappar i år måste jag säga! Hur har eran julafton varit?

I'm like a child.


Ganska dålig bild egentligen men jag älskar hur julgranskulorna hänger ner.

Imorgon är det julafton. Det är sjukt vad tiden har gått fort. Jag och Helga har lagt våra julklappar under granen men imorgon kommer vi behöva plocka ihop dem igen för vi ska ju fira jul i Täfteå. Men man måste ju ha julklappar under granen, eller hur?

Igår var det lilla julafton med Clara och Maria och dessutom fick jag Sofias julklapp så jag har redan fått och öppnat fem julklappar i år. Av Clara fick jag en grå halsduk och ett halsband, av Maria fick jag en liten bodybutter, en duschtvål och en skubbsvamp från bodyshop och av Sofia fick jag två muggar.

Det roliga med i år när det gäller julklappar är att jag har ingen aning om vad jag får! Jag brukar ändå ha lite koll och vissa saker brukar jag till och med vara med och köpa men just nu har jag faktiskt ingen aning vilket känns bara kul.

Är det förresten bara i vår familj som man öppnar julklapparna efter Kalle Anka?

All I want for Christmas is you.



Nu är granen klädd och dne kläddes under högljud och oseriös sång från min och Helgas sida. Vår gran är alltid full med saker, finns nästan inte en ledig gren men det är så det ska vara, iallafall hemma. När jag blir stor ska jag ha en enkel, stilren gran men inte hemma, för hemma har allt pynt en historia. Det är lite nostalgi i det! Kulorna som är på bilden är från Kina. Dem är hur fina som helst! Synd att sladden förstör den sista bilden men den är fin ändå.

Idag vaknade jag halv elva vilket betyder att jag fick sova ut idag också. Efter en lätt frukost cyklade jag hem till Oskar med hans julklapp. Hemma hos honom var huset fullt med syskon med mera vilket inte är så vanligt. Jag fick iallafall min julklapp från Oskar, en från hans mamma och pappa och lite julgodis från hans ena syster. Oskar var otålig så vi öpnnade våra paket på en gång. Jag fick en mumin-säsongsmugg från i somras av Oskar och ett sött tomteljus av hans föräldrar. Oskar fick en adidasväska av mig. Efter det blev det lite mys och prat innan jag cyklade hem igen. Hela vägen hem bara log jag! Oskar är det finaste som finns och hans familj är så sjukt söta och omtänksamma!

Annars har jag kört lite bil idag, varit och handlat med mamie, slagit in julklappar och julbakat! Är det någon som har något spännande att berätta om sin dan-före-doppardagen?

Lights will guide you.

Ett upplyst träd vid Gamlia.

Jag cyklar förbi det här trädet varje gång jag cyklar hemifrån till simhallen och det slår mig varje gång hur fint det här trädet är. På dagen ser det ut som vilket träd som helst men när det är mörkt ute glittrar hela trädet i guld. Jag förstår inte hur man har gjort det med fint är det iallafall. Sjukt många gånger har jag åkt förbi och tänkt att jag ska fota det och i lördags gjorde jag det men batterierna på kameran tog slut efter tre bilder så det hade kunnat bli en bättre bild om jag hade haft mer batterier och mer tid. Iallafall, jag tror inte att jag har skrivit att jag inte kommer fira jul hemma på Berghem i år utan det blir i Täfteå i morfars hus. Kommer förmodligen åka hem på kvällen men det känns ändå konstigt att inte fira jul hemma helt och hållet men det blir nog bra!


White Christmas.


Äntligen en bild man kan relatera till årstiden.

Jag blev lycklig i morse. Först och främst fick jag sova ut och vakna av mig själv vilket var sjukt skönt och sedan när jag springer upp för trappan är det helt vitt ute. Det har ju kommit över en dm snö i natt och det ser ut som om vi får en vit jul ändå till slut. Dagen har iallafall börjat med lite julbak. Jag har gjort kola och lagt i papper med rött snöre runt sen har jag slagit in lite julklappar och städat. Har bara tagit en liten paus, ska fortsätta snart. I eftermiddag blir det träning med Sofia och ikväll blir det lilla julafton med Clara och Maria. Där har ni dagens planer.

Splash!


Ursäkta mina bilder som inte passar till det jag skriver om men jag tycker inlägg blir så tråkiga utan bilder.

Kvällen har tillbringats hos Sofia med pepprkaksbak och film. Vi såg P.S I love you. I vanliga fall när man ser en sorlig film så gråter man i slutet för det är oftas där det blir hemskt eller när någon dör. Jag grät seriöst igenom hela filmen! Fyfan, jag vet inte vad jag skulle göra om nån av de jag älskar skulle dö men det är något jag får upptäcka när det händer. "Den dagen, den sorgen" som man brukar säga, höhö.

Ja, förresten, gårdagskvällen har jag inte skrivit om. Den var riktigt trevlig faktiskt. KM gick bra, 3 på 50 fjäril (av 4 men det blev en medalj iallafall haha) och en sekund över mitt pers. från simtiden så det är godkännt. Vi åt tacos och hade prisutdelning. Jag och Jessica fick en blomma för att vi är tränare. Sen gick jag, Larsson och Jessica hem till Peter där det blev chill med lite simmarfolk. Dem skulle ut så det var bara en förfest men efter det drog jag vidare och träffade Oskar, Viktor, Daniel och hans kompisar ut på promenad. Jag gick hem efter sådär nån timme. Jävligt skön kväll blev det iallafall!

Nu är det sängen som gäller!

You are my king.


Jag blev sugen på att sticka lite.

Sitter hemma just nu och ska snart duscha och sedan börja med maten. I morse skulle jag och Helga till Vännäs och åka lite skidor. Helga har ett par nya som hon ville testa och eftersom middagsberget bara ligger en halvtimme bort bestämde vi oss för att åka dit. När vi kom fram hade takboxen fryst men vi hade tur, det fanns låsspray i bilen. Sedan gick vi för att köpa liftkort men vi hade bara kort vilket dem inte tog så det slutade med att vi snyltade ett åk för att Helga skulle få testa sina skidor och sedan åkte vi hem igen. Det var dagens äventyr, efter det har jag varit på IKSU och kört ett bröst- och ryggpass. Ska slänga mig i duschen nu.

Do you remember?



Haha helt sjukt. Jag sov hemma hos Oskar i natt och han är rätt rolig när han sover. Först och främst rör han väldigt mycket på sig. Det är sjukt jobbigt att sova i en 1,05 meters bred säng med honom. I Åre var han jävligt lugn, pratade aldrig eller gjorde något stört som han brukar men mitt i natten igår bara satte han sig upp och var på väg ur sängen. Jag frågade liksom vart han skulle och då tittade han bara på mig och sa "va?" som att han inte förstod vad jag sa över huvudtaget. Jag upprepade det två gånger och han sa "va?" båda gångerna sen skällde han ut mig lite grann och sen ba la han sig ner och sov. Helt störd kille men jag tycker om honom ändå!

I'm back.



Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här men jag har bara inte kännt för det. Dessutom blev det inga bilder i Åre, var så jävla kallt så jag var inte sugen på att ta med kameran. Veckan har flytit på, har gått i skolan som vanligt och igår fick jag äntligen jullov. Tyvärr har jag en historia/samhällsuppgift, en företagekonomiuppgift och massa matte att räkna på lovet men ändå!

Skolavslutningen igår var inte alls lika rolig som avslutningarna brukar vara. Det var bara massa julspel, lite sånger på olika språk och fika. Lärarna gjorde inget roligt den här gången vilket de har gjort tidigare julavslutning. Oskar, Viktor, Ivar, Tim och Mikaela var i allafall höjdpunkten. Viktor är så grym på att sjunga! Något som också kastade en liten mörk skugga på skolavslutningen i år var att Janne slutade. Vi har haft honom i ett år nu för han har varit vikarie för diverse lärare men nu är alla tillbaka igen så nu har han slutat. Han fick iallafall en skapligt mäktig avtackning. Alla elever reste sig upp och applåderade, helt sjukt! Aja, det var iallafall extremt roligt att ha honom som lärare.

Nu ska jag göra lite core-träning med en träningsdvd. Ikväll blir det km sen kanske simmarparty. Peter bjöd in mig i morse, får se om jag orkar.

Breaking dawn.


Oskars stuga.

Igår blev det ingen uppdatering, kände inte för det liksom. Just nu sitter jag hemma men ska snart dra till simhallen för en liten E-gruppsträning. Blir nog ingen träning idag, känner verkligen inte för det och dessutom måste jag packa idag. Idag har vi haft en föreläsning om kost och hälsa på skolan. Hon som föreläste var duktig. Jag höll inte mitt speech idag för det kändes inte bra så jag ska göra det nästa onsdag. Nu ska jag dra. Vi hörs!

All I want for Christmas is you.


Åh, sommar och värme.

Det blir lite gamla bilder nu. Har inte hunnit fotograferat så mycket. Har en del i skolan och så men i helgen hade jag tänkt fota en del i Åre. Just idag när det regnade kände jag hur sugen jag är på att åka utomlands, till något varmt ställe fast egentligen vill jag bara att det ska snö och vara mysig julstämning här hemma.

Imorgon har jag sovmorgon till tolv, ganska skönt vill jag lova. Tänte börja med att sova ut ordentligt. Är klockan inte allt för mycket när jag vaknar kanske jag drar till IKSU en snabbis. Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag. Skola och simskola, en helt vanlig måndag helt enkelt. Jag har iofs beställt hem linser nu när skidsäsongen börjar, det är liksom nice att se saker när man åker. Är ganska trött just nu så det blir nog sängen snart.

I'm sorry.


Wakeboard i somras i Täfteå.

Sorry för den dåliga, eller obefintliga uppdateringen igår. Lördagen bestod av E-gruppsträning, tre timmars spinning, mys hos Oskar för en avslutning av kvällen hemma hos Clara med henne och Maria. Dagen idag består av plugg, plugg åter plugg och lite simskola, yey!

Jag kan förresten bara upplysa om att jag och Oskar åker till Åre på torsdag. De har 60 cm snödjup där och har redan öppnat 10 backar och det kommer blir fler till helgen! Jag är taggad för årets skidsäsongsstart!

I will kiss you every day I can.


Jag och Oskar i hans stuga i somras.

Folk blir chockade över att vi har varit tillsammans i tre år. Jag har fått frågan om jag inte får lite ångest. Svaret är nej. Det finns inget att ha ångest för. Jag har världens finaste kille och jag menar det verkligen.

Förlåt för dålig uppdatering idag. Har bara inte orkat skriva något. Blev en lugn kväll hemma. Ska har E-gruppsträning 10 imorgon och vi ett blir det förhoppningsvis spinning 3 timmar. Nu ska jag kolla på senaste avsnitten av "How I meet your mother", världens bästa serie.

Give me some cold.


Snöööööööööööö.

Är så less på skitvädret som härjar i Umeå just nu men det är iallafall inte grönt... än! Fast det stod i tidningen att det ska bli minusgrader. Jag hoppas på det även om det betyder att jag kommer dö när jag cyklar men det är smällar man får ta, right?

Har iallafall kommit hem från gymmet. Jag och Eva har dödat våra ben, jag har liksom redan ont i rumpan. Det är smärta som väntar imorgon! Vi har iallafall konstaterat att Evas balans skulle behöva tränas upp, min med men den är ändå hyfsad.

Imorgon väntar en debatt på samhällskunskapen, en seg genomgång på naturkunskapen och flumm på tyskan sen är dagen slut! Jag älskar fredagar just för att jag slutar alltid senast kvart över tolv och det kommer jag göra varje fredag tills jag går ut gymnasiet. Nu ska jag slå in lite julklappar!

Three years.


Min finaste.

I dreaming of a white christmas.


Eva i Schweiz.

Har samhällskunskap nu, sjukt tråkig uppgift och jag orkar inte göra något. Det är en G-uppgift så det får gå som det går. I helgen blir det mycket plugg men jag ska hinna med lite Clara och Maria och lite Oskar också. Sen är planen att gå på spinningpass tre timmar på lördag. Får se om jag orkar och om jag lyckas få någon biljett.

Jag blir förresten sjukt irriterad. Man ska tänka på miljön och inte köra/åka bil men ändå prioriteras inte cykelvägarna när det gäller att ploga och skrapa. Jag håller allverligt på att dö varje morgon, i måndags höll jag på att flyga över styret! Tack och lov har jag iallafall vinterdäck så det är lite stabilare men ändå. Kan Umeå kommun prioritera att ploga och skrapa cykelvägarna i Umeå?!

If I had eyes in the back of my head.


Malin Jonsson när jag var med Oskars familj på Lisa Miskovsky och Malin Jonsson.

Igår tränade jag efter E-gruppen och kollade sedan på Grey´s anathomy. Jag blir alltid hjärtkrossad när jag ser den serien. Det är alltid någon som dör, usch! Idag blir det iallafall E-gruppsträning sedan mördarbenpass på gymmet med Eva. Har franska just nu, det går inte så bra.

All I want for christmas is you.


Bild från medecinarspexet som jag var på för några veckor sedan.

Ja, bilden föreställer en präst och en prinsessa från läkarstudenterna i Umeås uppsättning av prinsessan Aida. Jävligt roligt var det iallafall och jag känner han som spelar prästen. Just nu har jag iallafall engelska. Ska hålla ett engelskt tal nästa vecka.

Min dator dog ju förresten precis innan jag åkte till Schweiz. Datorkillen är borta hela veckan så jag kan inte lämna in den förrän nästa vecka. Därför tog jag pappas lill-dator idag, vet ni hur skönt det är? Den väger typ ingenting och är precis lagom stor. Är äckligt sugen på att köpa en egen.

Give me.

Bilden är tagen i Turkiet med min undervattens olympuskamera.

Jag älskar den här bilden. Den är inte redigerad och orginalbilden har bättre kvala, men still, den är helt underbar! Idag blir det, precis som igår, dålig uppdatering, har mycket att göra. Först är det skola, sen blir det stan och lite julklappsinköp, sedan är det E-gruppsträning och sen ska jag själv träna på IKSU. Men ikväll kommer jag nog skriva något. Efter lunchidag har jag muntligt prov i tyska, jagkanlova attjag är rätt körd!



När jag tänker på en ängel.



Det blev samma bild som igår men med bättre färger. Ursäkta den dåliga uppdateringen idag, har haft rätt mycket. Först skola, sedan tyska (har muntligt prov imorgon), sen tränarråd och efter det gick jag hem till Oskar för att först se förra veckans DH och sedan den här veckans.

Idrotten idag var typ det roligaste. Min klass är ärtt sjuk. Nu ska jag läsa igenom tyskan och sen soooova.

Jul, jul, strålande jul.

Åh, julen är bland det mysigaste som finns. Jag trivs verkligen i mitt rum nu som är nystädat med en adventsstake och en liten julgran. Jag har hunnit både att göra knäck och baka lussebullar. Dessutom hjälpte jag pappa att välja julbild för i år också. Vi är fortfarande sådär pinsamma att vi skickar en bild på oss alla tre systrarna till våra nära och kära men jag gillar det! Annars det bästa jag vet med julen är att klura ut vad jag ska ge bort för något. När man har kommit på något bra blir man så nöjd och sen har man det roligaste kvar, att slå in paketen!

Här har ni en liten förtitt på familjen Keseks julbild 2008.

Lussebulls.


Inte försent för Edelweiss.

Vi blev tvungna att putsa fönstrerna efter denna bild.

Det är ganska otydligt vad motivet är men det är därför jag gillar den. Det är Eva och Helga som står trycka mot dörren till köket i Schweiz. Jag gillar min skugga som speglas i fönstret!

Idag har jag iallafall varit väldigt glad av mig. Det kände konstigt och ovant men jag gillar det! Ska snart baka lussebullar med syster-yster som kom hem i morse.


RSS 2.0